Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ιδέες Για Εντυπωσιακά Ροζ και Rose Gold Μπαλαγιάζ

Ροζ μπαλαγιάζ τα πιο εντυπωσιακά hair looks - The Cover

Αυτά τα ροζ μπαλαγιάζ, θα σε κάνουν να κλείσεις αμέσως ραντεβού στο κομμωτήριο

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να βλέπεις το μπαλαγιάζ σε ξανθούς και κάραμελ τόνους ή ακόμη και σε καστανούς, σε προετοιμάζουμε όμως για αυτό που θα ακολουθήσει και σίγουρα θα αιχμαλωτίσει την προσοχή σου περισσότερο από οποιοδήποτε συνηθισμένο ξανθό μπαλαγιάζ.

Τα μπαλαγιάζ με ροζ τόνους που έχουμε εντοπίσει, θα σε κάνουν να σκεφτείς σοβαρά να υιοθετήσεις αυτή την γλυκιά παστέλ απόχρωση στα μαλλιά σου. Η…μπορεί και να μην είναι παστέλ. Μπορεί να είναι ροζ neon, ροζ περλέ, ροζ χρυσό ή ακόμη και φούξια. Μπορεί να είναι baby pink ή dirty pink. Μπορεί να συνδυάζει και άλλους τόνους όπως είναι το μοβ ή πιο κλασσικές αποχρώσεις όπως το πλατινέ, το ξανθό και το καστανό.

Το σίγουρο είναι πως αρχικά, οι ροζ αποχρώσεις μπορεί να φαίνονταν σαν ένα παροδικό trend, λίγα χρόνια μετά όμως, βλέπουμε πως τα ροζ ήρθαν για να μείνουν. Μάλιστα, οι celebs που έχουν ήδη υιοθετήσει ροζ και ροζ χρυσές αποχρώσεις στα μαλλιά τους με full look ή μπαλαγιάζ είναι αρκετές, με ονόματα όπως αυτό της Kylie Jenner να φιγουράρει στην κορυφή.

Αν αισθάνεσαι και εσύ αρκετά τολμηρή, ένα ροζ μπαλαγιάζ ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες και γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Δες παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά ροζ hairlooks και μη ξεχάσεις να μας κάνεις follow σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

View this post on Instagram

A post shared by Marco FIRRIOLO (@marco_firriolo)

Ετικέτες: