Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μοντέρνα Ροζ Μανικιούρ Για Να Πάρεις Ιδέες

Ροζ νύχια: έχουμε συγκεντρώσει 10 hot ιδέες για μοντέρνα ροζ νύχια που κινούνται γύρω από τις τελευταίες τάσεις στο μανικιούρ

Μετά από αυτά που θα δεις σήμερα…όλα θα σου φαίνονται ροζ.

Τα ροζ νύχια, είναι η ενσάρκωση της θηλυκότητας σε συνδυασμό με την αγνότητα. Ναι, γιατί αν το σκεφτείς, το ροζ είναι το αποτέλεσμα της ένωσης του λευκού με το κόκκινο. Funky, χαριτωμένα, θηλυκά και αιωνίως θελκτικά, αρέσουν στις περισσότερες γυναίκες αλλά και στους άντρες.

Με τα συνεχόμενα trends όμως, πολλές φορές τα κλασσικά μανικιούρ και ιδίως τα μονόχρωμα μπαίνουν στην άκρη, για να δοκιμάσουμε κάποιο trend της στιγμής και έτσι ξεχνάμε κάποια από τα πιο κλασσικά σχέδια και χρώματα για τα νύχια.

Τώρα που εκτός από το hot pink, το peach pink, μπαίνει και το magenta στον χάρτη των τάσεων, τα ροζ νύχια θα τα βλέπεις παντού.

Σήμερα συγκεντρώσαμε κάποια φανταστικά σχέδια που εντοπίσαμε στο insta, για να πάρεις ιδέες και να κλείσεις το ραντεβού σου για μανικιούρ όσο πιο σύντομα μπορείς, αφού το ροζ θα αναδείξει και το μαύρισμα σου.

Παρακάτω, θα δεις ακόμη πιο πολλά μοντέρνα ροζ μανικιούρ και fresh ιδέες, που κινούνται γύρω από τα τελευταία hot trends στα νύχια. Αφηρημένα σχέδια, mix’n’match με φρούτα, άνθη και φύλλα, συνδυασμοί χρωμάτων, εφέ χαλαζία αλλά και animal prints, όλα μπερδεύονται και δημιουργούν μανικιούρ που πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Κάποια από αυτά μάλιστα, σίγουρα δεν περιμένεις πως θα ταίριαζαν τόσο πολύ, όπως για παράδειγμα ο συνδυασμός του πράσινου με το ροζ.

Δείτε τα μέχρι το τέλος και μη ξεχάσετε να ακολουθήσετε το The Cover σε Instagram και Facebook για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.

#1. Nude, beige και ροζ κουφετί με λευκές αφηρημένες γραμμές

#2. Ροζ διακοσμημένο μανικιούρ

#3. Μανικιούρ με σχέδιο ροζ χαλαζία

#4. Ροζ νύχια με dots και cuffs σε διαφορετικούς τόνους

#5. Nude βάση με ροζ και κόκκινες ρίγες

#6. Hot pink αφηρημένο μανικιούρ

#7. Πολύχρωμο Γαλλικό μανικιούρ

#8. Mix’n’match μανικιούρ με διάφορα σχέδια

#9. Δίχρωμο ροζ-πράσινο Γαλλικό μισό μανικιούρ

#10. Ροζ νύχια με ζεβρέ σχέδιο και λευκά φύλλα

Ετικέτες: