Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Ωραιότερα Pixie Cuts Για Να Φρεσκάρεις Το Look Σου

Pixie κουρέματα για να φρεσκάρεις το look σου

Pixie κουρέματα για να φρεσκάρεις το look σου για το καλοκαίρι, με ένα ανάλαφρο και δροσερό στυλ, που δεν χρειάζεται συνεχές styling

Το καλοκαίρι πολλές γυναίκες μπαίνουν σε πειρασμό να κόψουν τα μαλλιά τους ή έστω να φρεσκάρουν το κούρεμα τους. Και μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στην άνοιξη, επειδή όμως στην Ελλάδα είμαστε και όλοι ξέρουμε πόσο γρήγορα μπορεί να ανέβουν οι θερμοκρασίες, θα σου δώσουμε από τώρα έμπνευση για να μην σε βρουν οι υψηλές θερμοκρασίες απροετοίμαστη.

Ένα pixie cut άλλωστε είναι σίγουρος σύμμαχος κατά την διάρκεια ενός καύσωνα.

Αν δεν ξέρεις τι είναι το pixie κούρεμα, θα σου πούμε πολύ απλά πως είναι η αγγλική ορολογία του αγορέ κουρέματος που είναι πιο κοντό στα πλαϊνά και πιο μακρύ στην κορυφή.

Το καλό με τα pixie cuts είναι πως ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου. Οβάλ, καρδιά, τετράγωνα και στρογγυλά, αρκεί να προσαρμοστεί στο πρόσωπο σου, ώστε να μην τονίζει πχ. τις γωνίες σου, αν είναι πολύ έντονες. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να συζητήσεις με την hair stylist, πριν το κούρεμα σου. Άλλο ένα συν των pixie cuts, είναι πως κρατούν τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά, αφού αναγκαστικά τα κουρεύεις πολύ πιο συχνά από ότι τα μακριά μαλλιά και έτσι μπορείς πολύ εύκολα να τα αλλάζεις και χρώματα. Είναι και ένας από τους λόγους που στα pixie κουρέματα, το ξανθό δείχνει πάντα άψογο.

Ξέρουμε σίγουρα πως μπορεί να ακούγεται τρομακτικό σαν ιδέα ένα τέτοιο κούρεμα, αφού αν το μετανιώσεις μπορεί να σου πάρει και 2 χρόνια να τα μακρύνεις ικανοποιητικά, αλλά η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες δεν το μετανιώνουν και σίγουρα δεν αφαιρεί θηλυκότητα. Παράδειγμα, οι αμέτρητες celebs που το έχουν υιοθετήσει ανά καιρούς.

Επιπλέον, ένα πολύ καλός λόγος για να κάνεις ένα τέτοιο κούρεμα είναι η λεπτή τρίχα και το αδύναμο, χωρίς όγκο μαλλί. Τα pixie κουρέματα, δυναμώνουν τα μαλλιά και μπορούν να δώσουν τέτοιο όγκο που δεν θα το πιστεύεις.

Τέλος, δεν χρειάζεται να σου πούμε οτι θα ησυχάσεις από ισιώματα, πιστολάκια και μασιές. Μια κρέμα για υφή ή λίγο gel, αρκούν για να δώσουν σχήμα στα μαλλιά σου. Επομένως, λιγότερος κόπος και περισσότερος χρόνος στη διάθεση σου για να κάνεις οτιδήποτε άλλο.

ALSO READ: Όσα Πρέπει Να Ξέρεις Για Την The Curly Girl Method

Δες παρακάτω τα ωραιότερα pixie κουρέματα για το καλοκαίρι που πλησιάζει και όχι μόνο για το καλοκαίρι φυσικά και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Facebook για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.

#1. Pixie με πλαϊνό undercut

#2. Rooted platinum ξανθό pixie cut

#3. Φιλαριστό pixie κούρεμα με περμανάντ

#4. Ροζ pixie με μύτες

#5. Pixie κούρεμα με μακριές μύτες και διχρωμία

#6. Ασύμμετρο pixie με undercut

#7. Pixie με αφέλειες

#8. Μαύρο φιλαριστό pixie κούρεμα

#9. Silver pixie cut