Τα ωραιότερα pixie κουρέματα για να φρεσκάρεις το look σου

Pixie κουρέματα για να φρεσκάρεις το look σου για τη νέα σεζόν, με ένα ανάλαφρο και μοντέρνο στυλ, που δεν χρειάζεται συνεχές styling

Τα pixie κουρέματα μπορεί να τα προτιμούμε οι περισσότερες για το καλοκαίρι και να μπαίνουμε σε πειρασμό για ένα πολύ κοντό κούρεμα όταν ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως τα κοντά κουρέματα είναι ιδανικά όλο το χρόνο. Ιδίως γιατί μειώνουν το χρόνο στο styling, είτε είναι χειμώνας, είτε είναι καλοκαίρι.

Τι είναι το pixie κούρεμα;

Αν δεν ξέρεις τι είναι το pixie κούρεμα, θα σου πούμε πολύ απλά πως είναι η αγγλική ορολογία του αγορέ κουρέματος που είναι πιο κοντό στα πλαϊνά και πιο μακρύ στην κορυφή.

Σε ποιες ταιριάζουν τα pixie κουρέματα;

Το καλό με τα pixie cuts είναι πως ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα προσώπου. Οβάλ, καρδιά, τετράγωνα και στρογγυλά, αρκεί να προσαρμοστεί στο πρόσωπο σου, ώστε να μην τονίζει πχ. τις γωνίες σου, αν είναι πολύ έντονες. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να συζητήσεις με την hair stylist, πριν το κούρεμα σου.

Γιατί να επιλέξεις ένα κούρεμα;

Ξέρουμε σίγουρα πως μπορεί να ακούγεται τρομακτικό σαν ιδέα ένα τέτοιο κούρεμα, αφού αν το μετανιώσεις μπορεί να σου πάρει και 2 χρόνια να τα μακρύνεις ικανοποιητικά, αλλά η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες δεν το μετανιώνουν και σίγουρα δεν αφαιρεί θηλυκότητα. Παράδειγμα, οι αμέτρητες celebs που το έχουν υιοθετήσει ανά καιρούς.

Επιπλέον, ένα πολύ καλός λόγος για να κάνεις ένα τέτοιο κούρεμα είναι η λεπτή τρίχα και το αδύναμο, χωρίς όγκο μαλλί. Τα pixie κουρέματα, δυναμώνουν τα μαλλιά και μπορούν να δώσουν τέτοιο όγκο στα άτονα μαλλιά που δεν θα το πιστεύεις.

Άλλο ένα συν των pixie cuts, είναι πως κρατούν τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά, αφού αναγκαστικά τα κουρεύεις πολύ πιο συχνά από ότι τα μακριά μαλλιά και έτσι μπορείς πολύ εύκολα να τα αλλάζεις και χρώματα. Είναι και ένας από τους λόγους που στα pixie κουρέματα, το ξανθό δείχνει πάντα άψογο. Ακόμη, αν έχεις αρκετά γκρίζα και θέλεις άμεσα και γρήγορα να αφήσεις το φυσικό σου χρώμα να φανεί, είναι η καλύτερη επιλογή αφού θα ξεφορτωθείς άμεσα το παλιό, τεχνητό χρώμα.

Τέλος, δεν χρειάζεται να σου πούμε ότι θα ησυχάσεις από ισιώματα, πιστολάκια και μασιές. Μια κρέμα για υφή ή λίγο gel, αρκούν για να δώσουν σχήμα στα μαλλιά σου. Επομένως, λιγότερος κόπος και περισσότερος χρόνος στη διάθεση σου για να κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Συνοπτικά

  1. Δίνει τύπο και στυλ
  2. Εξοικονομείς χρόνο και χρήμα από το styling και την περιποίηση
  3. Δεν ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου
  4. Δίνει όγκο
  5. Ενδυναμώνει τα μαλλιά
  6. Υπάρχει ένα στυλ για κάθε σχήμα προσώπου
  7. Μπορείς να αλλάζεις συνέχεια χρώμα
  8. Είναι ανάλαφρο και ιδανικό για όσες έχουν έντονη τριχόπτωση, αφού αφαιρεί βάρος
  9. Είναι η τέλεια λύση για να αφήσεις τα φυσικά γκρίζα μαλλιά

Δες παρακάτω τα ωραιότερα pixie κουρέματα για να φρεσκάρεις το look σου.

#1. Pixie με πλαϊνό undercut

#2. Rooted platinum ξανθό pixie cut

#3. Φιλαριστό pixie κούρεμα με περμανάντ

#4. Ροζ pixie με μύτες

#5. Pixie κούρεμα με μακριές μύτες και διχρωμία

#6. Ασύμμετρο pixie με undercut

#7. Pixie με αφέλειες

#8. Μαύρο φιλαριστό pixie κούρεμα

#9. Silver pixie cut

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται