Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ξανθά Πλατινέ Μπαλαγιάζ Που Θα Ερωτευτείς

Ξανθά Πλατινέ Μπαλαγιάζ Που Θα Ερωτευτείς

Αν μας ρωτήσεις πόσα άρθρα μπορούμε να γράψουμε για μπαλαγιάζ, η απάντηση θα είναι…πολλά. Κι αυτό γιατί τα αποτελέσματα που μπορείς να πετύχεις με την αγαπημένη αυτή τεχνική είναι αμέτρητα. Ξανθά, καστανά, κόκκινα, όλοι οι τόνοι τους και όλοι οι συνδυασμοί τους. Αν προσθέσεις σε αυτά κι άλλες τεχνικές όπως το ombre, το colormelt ή το μπροστινό moneypiece…τότε μπορούμε να μιλάμε εσαεί.

Αν ανήκεις στην κατηγορία που έχει μια αδυναμία στα ξανθά μπαλαγιάζ και δη στα ξανθά πλατινέ μπαλαγιάζ…σήμερα θα σε κάνουμε πολύ χαρούμενη.

Έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ξανθά πλατινέ μπαλαγιάζ για να τα κοιτάς σκεπτόμενη το αν αξίζει το ντεκαπάζ και άλλη μια επίσκεψη στο κομμωτήριο -μόλις ανοίξουν- αλλά και για να το δείξεις φυσικά στην κομμώτρια σου, ώστε να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις, έτσι και πάρεις την απόφαση.

Πολύ σημαντικό tip: αυτό που πρέπει να έχεις πάντα υπόψιν σου όταν δείχνεις τέτοιες φωτογραφίες στην hair stylist, είναι πως η δική σου βάση μπορεί να διαφέρει πολύ από της κοπέλας στην φωτογραφία. Για τις περισσότερες Ελληνίδες, μάλλον θα ισχύει αυτό. Για παράδειγμα, αν η βάση της είναι σκούρα ξανθή επιπέδου 6-7 ενώ η δική σου σκούρα καστανή επιπέδου 4-5 και θέλεις να αφήσεις ρίζα στην κορυφή, για να φαίνεται πιο φυσικό το αποτέλεσμα, το δικό σου πλατινέ μπαλαγιάζ στο τέλος θα έχει μεγαλύτερη αντίθεση από αυτό που βλέπεις σε κάποιες από τις φωτογραφίες. Επομένως, το δικό σου μαλλί σίγουρα θα υποστεί και μεγαλύτερη φθορά καθώς θα θέλει περισσότερη ώρα να φτάσει τον επιθυμητό τόνο.

Τέλος, μη ξεχνάς πως στα κομμωτήρια του εξωτερικού υπάρχει η πολιτική του να κάνουν 2 και 3 session οι πελάτισσες -ναι, αυτό σημαίνει και περισσότερο κόστος- ώστε να φτάσουν το επιθυμητό ξανθό και έτσι αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει και 9 μήνες. Εάν δε σου το προτείνει η κομμώτρια σου και θέλεις να κρατήσεις την υγεία των μαλλιών σου, θα σε συμβουλεύαμε να της το ζητήσεις εσύ, σε περίπτωση που τα μαλλιά σου είναι αρκετά σκούρα. Προτίμησε να το κάνεις σταδιακά και σε κάθε ραντεβού να τα ανοίγεις πχ. 2 τόνους. Το να γίνεις ξανθιά είναι διαδικασία, μη το ξεχνάς ποτέ. Αν θελήσεις να γίνεις από σκούρα καστανή…πλατινέ ξανθιά σε ένα ραντεβού, το κάψιμο των μαλλιών σου είναι δεδομένο. Όσο Olaplex και να σου βάλουν.

ALSO READ: Τι Είναι Το Reverse Μπαλαγιάζ Και Πότε Πρέπει Να Το Κάνεις

Δες παρακάτω κάποια πολύ εντυπωσιακά πλατινέ ξανθά μπαλαγιάζ και μη ξεχάσεις να κάνεις follow τη σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Ετικέτες: