Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Ωραιότερα Πλεκτά Νύχια Για Να Δοκιμάσεις Τώρα

Πλεκτά νύχια: τα ωραιότερα σχέδια για το Χειμώνα 2022 που θα φέρουν στυλ και ζεστασιά στο μανικιούρ σου

Ο καιρός αλλάζει και δεν γίνεται να μην δούμε το πιο χαρακτηριστικό μοτίβο του χειμώνα στα νύχια, το cable knit nail art. Ανάγλυφα πλεκτά σχέδια, cozy και chic, που ταιριάζουν με τα πλεκτά μας πουλόβερ και με την διάθεση μας αυτή την περίοδο, δίνουν ζεστασιά και στυλ στα νύχια μας, με τον καλύτερο τρόπο.

Φυσικά, τα πλεκτά νύχια, δεν είναι κάτι καινούριο. Πρώτη φορά τα είδαμε τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και το μόνο μείον, είναι ότι χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού για επαγγελματικό μανικιούρ, αφού απαιτούνται και επαγγελματικά υλικά μανικιούρ, για να επιτευχθούν αυτά τα υπέροχα σχέδια.

Τα τρισδιάστατα σχέδια στα νύχια όπως και τα νύχια με υφή, είναι μια μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια -και ιδίως για το 2022- και για αυτό εξακολουθούμε να βλέπουμε τα πλεκτά νύχια να επανέρχονται στις τάσεις κάθε χειμώνα.

Μας αρέσουν γιατί δείχνουν υπέροχα σε όλα τα χρώματα και ακόμη περισσότερο όταν επιλέξεις να τα σετάρεις με ένα πουλόβερ στο ίδιο χρώμα. Επιπλέον, είναι μια πολύ καλή επιλογή για mix’n’match νύχια, αφού μπορείς να τα συνδυάσεις και με άλλες υφές, μοτίβα και χαρακτηριστικά χειμωνιάτικα σχέδια, όπως χιονονιφάδες, αστέρια, fair isle μοτίβα κτλ.

Δες παρακάτω, τα πιο εντυπωσιακά πλεκτά νύχια με ανάγλυφα σχέδια που εντοπίσαμε και πάρε ιδέες για το πιο cozy cable knit nail art της σεζόν.