Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα πιο σημαντικά plus size shopping tips που θα διαβάσεις ποτέ

Συμβουλές αγορών για μεγάλα μεγέθη

Συμβουλές αγορών για μεγάλα μεγέθη: διάβασε must know tips για plus size shopping, για να μην μετανιώνεις ποτέ τις διαδικτυακές αγορές σου.

Είτε έχεις έντονες καμπύλες, είτε ανήκεις στα plus size μεγέθη, στο ηλεκτρονικό shopping, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζεις δυσκολίες, ώστε να βρίσκεις το σωστό μέγεθος για σένα και να ελαχιστοποιείς τις επιστροφές.

Για να σε βοηθήσουμε με αυτές τις δυσκολίες, σήμερα θα σου δώσουμε κάποιες βασικές συμβουλές αγορών για μεγάλα μεγέθη.

#1. Πάντα να ελέγχεις το μεγεθολόγιο

Πολλά brands, ιδίως όταν προέρχονται από διαφορετικές χώρες μπορούν να έχουν εντελώς διαφορετικές μετρήσεις στα μεγεθολόγια τους. Για παράδειγμα το Αγγλικό 16, διαφέρει από το 16 των H&M κ.ο.κ.

Επιπλέον, από την τελευταία φορά που έκανες κάποια αγορά online, μπορεί να έχεις πάρει ή και να έχεις χάσει μερικούς πόντους. Οπότε το Νο.1 βήμα για να κάνεις μια καλή αγορά, είναι να σημειώσεις πόντους στήθους-μέσης-περιφέρειας πριν να κοιτάξεις το μεγεθολόγιο του εκάστοτε brand.

#2. Αγόραζε ένα μέγεθος μεγαλύτερο

Αν δεν είσαι σίγουρη για το μέγεθος, αν ψωνίζεις πρώτη φορά από κάποιο brand, αν ανησυχείς πως μπορεί σε κάποια σημεία να μην εφαρμόζει σωστά, αγόραζε πάντα ένα μέγεθος μεγαλύτερο. Έπειτα, θα είναι πολύ ευκολότερο να γίνουν κάποιες μικρές μεταποιήσεις στα σημεία αυτά, ώστε να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου.

#3. Έλεγξε την πολιτική επιστροφής προϊόντων και το κόστος αυτής

Εάν η επιστροφή ενός ρούχου, μπορεί να σου κοστίσει όσο η αγορά του, τότε θα σου προτείναμε να μην το επιλέξεις. Όσοι ψωνίζουν χρόνια από εξωτερικό, ξέρουν πως κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες αποστολής όπως η Αγγλία, έχουν μεγάλο κόστος στις επιστροφές.

Το Asos όμως, που έχει την Ευρωπαϊκή του έδρα στην Γερμανία, πρέπει να σου πούμε πως αποτελεί το κορυφαίο Ευρωπαϊκό κατάστημα, γιατί οι επιστροφές με την Γενική Ταχυδρομική είναι δωρεάν και επιπλέον διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία από plus size brands.

Ζύγισε τα και δες τι σε συμφέρει πριν να κάνεις οποιαδήποτε αγορά.

Δες ακόμη: Ρούχα Για Μεγάλα Μεγέθη

#4. Μείνε πιστή στα brands που σε εξυπηρετούν

Εάν ανακαλύψεις πως τα μεγέθη, η ποιότητα και τα σχέδια ενός συγκεκριμένου brand δεν σε απογοητεύουν ποτέ, τότε δεν υπάρχει λόγος να πειραματίζεσαι συνεχώς με άλλα brands. Οι αναγνώστριες μας, αναφέρουν πως το brand Castaluna είναι από τα αγαπημένα τους, με πολλές αγορές που δεν έχουν μετανιώσει ποτέ.

#5. Εξερεύνησε νέα plus size fashion brands

Στον αντίποδα, αν δε μπορείς να βρεις ένα brand να ικανοποιεί τις ανάγκες σου, μπορείς πάντα να εξερευνήσεις νέα brands που εντάσσουν όλο και περισσότερα plus μεγέθη, στα οποία ίσως βρεις το στυλ και το budget που σου ταιριάζει. Δες την λίστα με νεανικά ρούχα σε μεγάλα μεγέθη.