Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Που να ψεκάσεις άρωμα εκτός από τα σημεία σφυγμού

Που να ψεκάσεις άρωμα

Δες που αλλού μπορείς να ψεκάσεις το άρωμα σου, εκτός από τα συνηθισμένα σημεία σφυγμού όπως τα γόνατα και οι καρποί

Ως γνωστόν, ένα άρωμα διαρκεί περισσότερες ώρες, όταν το ψεκάζουμε στα σημεία σφυγμού και μάλιστα σε καλά ενυδατωμένο δέρμα. Πολλές φορές όμως, αυτή η οδηγία, μας περιορίζει αφού στην πραγματικότητα υπάρχουν και άλλα πολλά σημεία και διαφορετικοί τρόποι να ψεκάσεις το άρωμα σου, που θα το ευχαριστηθείς στο έπακρον.

Που να φορέσεις το άρωμα σου

Εκτός λοιπόν από τους καρπούς, το λαιμό ή το εσωτερικό των αγκώνων, υπάρχουν και άλλα σημεία να φορέσεις το άρωμα σου και δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στο δέρμα σου. Διάβασε παρακάτω, που αλλού και γιατί να ψεκάσεις το άρωμα σου, εκτός των συνηθισμένων pulse points.

Σε ρούχα και εσώρουχα

Το καλοκαίρι που καλό είναι να αποφεύγεις τον ψεκασμό σε σημεία που έρχονται σε απευθείας επαφή με τις ακτίνες του ήλιου, είναι προτιμότερο να ψεκάζεις τα ρούχα σου. Απόφυγε τον ψεκασμό σε μεταξωτά υφάσματα και ευαίσθητα υφάσματα ώστε να μην μείνουν λεκέδες και ψέκασε άφοβα λινά και βαμβακερά που θα κρατήσουν το άρωμα μέχρι…να τα πλύνεις.

Που αλλού να ψεκάσεις το άρωμα σου εκτός από σημεία σφυγμού - The Cover

Σε σημεία που κρύβονται από τα ρούχα

Το καλοκαίρι δεν θέλουμε την επαφή με τον ήλιο όπως είπαμε παραπάνω, αλλά μπορούμε να ψεκάσουμε άρωμα σε σημεία μέσα από τα ρούχα. Στην κοιλιά, στην μέση, στην πλάτη, στους ώμους όταν φοράς κοντομάνικα.

Στον αυχένα

Ο αυχένας είναι το ιδανικό σημείο για το άρωμα σου. Μπορείς να ψεκάσεις τον αυχένα σου κρατώντας τα μαλλιά ψηλά και μόλις στεγνώσει να τα αφήσεις κάτω. Θα αρωματιστούν άμεσα, χωρίς να υποφέρουν από το οινόπνευμα του αρώματος. Επιπλέον, όταν ψεκάζεις άρωμα σε σημεία μακριά από την μύτη σου, μπορείς να απολαύσεις την πραγματική μυρωδιά του αρώματος, χωρίς να “καίγεται η μύτη σου”.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Πώς Να Διαρκεί Το Άρωμα Περισσότερο

Σε αξεσουάρ

Το χειμώνα, μπορείς να ψεκάσεις τα κασκόλ σου, ενώ το καλοκαίρι μπορείς να ψεκάσεις τα φουλάρια και τα scrunchie που φοράς στα μαλλιά σου. Το άρωμα στα υφάσματα διαρκεί περισσότερο και αν σε κουράσει στις υψηλές θερμοκρασίες ή ακόμη και αν κουράσει τους γύρω σου, μπορείς εύκολα να αφαιρέσεις το εκάστοτε αξεσουάρ.

Σε blotters/χαρτομάντηλα στην ντουλάπα σου

Προμηθεύσου αρκετά blotters, ψέκασε τα και τοποθέτησε ενδιάμεσα από τα ρούχα σου και μέσα στα συρτάρια σου. Έτσι, ακόμη και αν ξεχάσεις μια φορά να ψεκάσεις το αγαπημένο σου άρωμα πριν βγεις από το σπίτι, θα το έχεις πάντα μαζί σου.

Στην βούρτσα σου

Στα μαλλιά ο ψεκασμός αρώματος είναι απαγορευμένος, στην βούρτσα όμως μπορείς άφοβα να το ψεκάσεις 1-2 φορές, να το αφήσεις να στεγνώσει και έπειτα να χτενίσεις με τη βούρτσα τα μαλλιά σου.

ΔΕΣ: Τα Ωραιότερα Καλοκαιρινά Αρώματα