Τα ωραιότερα πουδρέ αρώματα με διάρκεια

Δες ποια είναι τα ωραιότερα πουδρέ αρώματα με διάρκεια αλλά και μεγάλο ίχνος, για να αγοράσεις τώρα

Όσο αγαπάμε τα πουδρέ αρώματα, άλλο τόσο αγαπάμε τα πουδρέ αρώματα με διάρκεια. Καθώς πολλά από τα πολύ γνωστά πουδρέ αρώματα, τείνουν να εξαφανίζονται γρήγορα, σήμερα θα σου προτείνουμε κάποια εξίσου εκπληκτικά πουδρέ αρώματα που διαρκούν πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο.

Οι νότες που κυριαρχούν στα αρώματα πούδρας

Αν αγαπάς τα αρώματα πούδρας, πρέπει να αναζητάς νότες όπως το ηλιοτρόπιο, η ίριδα, η μιμόζα, η βιολέτα, το κεχριμπάρι, ο μόσχος, η βανίλια σε συνδυασμό με το σανταλόξυλο και κάποιες άλλες fresh νότες όπως η λεβάντα, που προσθέτουν στην αίσθηση “καθαριότητας”.

Θέλεις να δεις περισσότερα αρώματα με αυτήν την χαρακτηριστική εσάνς πούδρας και καθαριότητας; Δες περισσότερα αφιερώματα.

Τα ωραιότερα πουδρέ αρώματα με διάρκεια

#1. Kenzo Flower

Ένα άρωμα που βρίσκεται αρκετά χρόνια σε κυκλοφορία και ανήκει σίγουρα στα κλασσικά πουδρέ αρώματα είναι το Kenzo Flower. Ισορροπημένα γλυκό και πουδρέ, σοφιστικέ με μια δόση θηλυκότητας, θα σε κερδίσει με το πρώτο ψέκασμα. Βιολέτα, μόσχος, βανίλια, άνθη και διακριτικές φρουτώδεις νότες, του δίνουν την αιθέρια, πουδρέ αίσθηση που αναζητούμε σε πουδρέ, φλοράλ αρώματα, ενώ η ποιότητα του αρώματος, το ίχνος και η διάρκεια, ξεπερνούν πολλά niche πουδρέ αρώματα.

Kenzo Flower edp από 61,14€


#2. Narciso Rodriguez Narciso Poudree

Ο Narciso Rodriguez σίγουρα ειδικεύεται στα πουδρέ αρώματα και από όλα τα musky αρώματα του, το πιο δυνατό είναι το Poudree. Βελούδινο, δυνατό και ντελικάτο, το Poudree σε τυλίγει σαν ένα ροζ συννεφάκι, όπου θέλεις να βρίσκεσαι για πολλές ώρες της ημέρας. Και ευτυχώς, θα χρειαστεί να το ψεκάσεις…μόνο μια φορά.

Narciso Rodriguez Narciso Poudree edp από 61,14€


#3. Guerlain Shalimer

Το πασίγνωστό Shalimar του Guerlain είναι πουδρέ, φρέσκο, ζωηρό και σίγουρα διαχρονικό άρωμα, που εκτός από το μεγάλο ίχνος, έχει και πολύ μεγάλη διάρκεια.

Guerlain Shalimar edp από €97,31/50ml


#4. JPG Classique edt

Από τα χαρακτηριστικότερα αρώματα και όχι μόνο της πουδρέ κατηγορίας, το Classique δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Μπορεί κάποτε να το είχες, μπορεί να το είχες μυρίσει κάπου τυχαία στον δρόμο. Το σίγουρο είναι πως ακόμη και αν δεν έχεις έρθει σε επαφή με αυτό το αισθησιακό πουδρέ άρωμα, σίγουρα θα σου αρέσει. Τώρα θα μου πεις, αισθησιακό και πουδρέ γίνεται; Βεβαίως. Γιατί μεταξύ άλλων, περιέχει μια από τις απίστευτα αισθησιακές νότες που περιέχονται και στα πιο αφροδισιακά αρώματα, το περίφημο τζίντζερ. Ένα από τα αρώματα με απίστευτα μεγάλη διάρκεια και πραγματικά τεράστιο ίχνος.

Jean Paul Gaultier Classique edt από 30,37€


#5. Frederic Malle Musc Ravageur

Φλοράλ, πουδρέ και γλυκό, αυτό το πολυσύνθετο άρωμα περιέχει φρουτώδεις, πουδρέ, πικάντικες και πράσινες νότες, δεν γίνεται καθόλου βαρύ και είναι απερίγραπτα σέξι. Ένα άρωμα με ίχνος και διάρκεια αλλά και προβολή που θα κάνει την παρουσία σου αισθητή σε κάθε χώρο. Ένα πραγματικό αριστούργημα που όσο περισσότερο το φοράς, τόσο περισσότερο θα σου αρέσει.

Frederic Malle Musc Ravageur από 49,00€/10ml

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται