Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

7 τέλεια προσωποποιημένα δώρα γιατί…τα Χριστούγεννα πλησιάζουν

Έχουμε επιλέξει τα πιο εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα προσωποποιημένα δώρα για άντρες και γυναίκες, για να κάνεις δώρο κάτι συμβολικό στα αγαπημένα σου πρόσωπα

Τα προσωποποιημένα δώρα είναι η απόλυτη μορφή έκφρασης συναισθημάτων, αφού συνήθως αυτό που εκφράζει το εκάστοτε δώρο, έχει συναισθηματική αξία και για τον παραλήπτη του δώρου, αλλά δείχνει και την σκέψη που κρύβεται πίσω από αυτή την επιλογή. Είναι δώρα που χαράζονται στη μνήμη, πυροδοτούν αναμνήσεις και αν μιλάμε για δώρα που χρησιμοποιούνται καθημερινά, δεν θα είναι μόνο συναισθηματικά δώρα, αλλά και χρήσιμα.

Επιπλέον, υπάρχουν τόσες επιλογές που δεν θα σας κοστίσουν πολύ. Εμείς σίγουρα βρήκαμε αρκετά στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την σωστή επιλογή και αυτά που βρήκαμε, κυμαίνονται από πολύ χαμηλά budget ως αρκετά πιο υψηλά.

Χρυσοί κρίκοι 9Κ με αριθμούς ή γράμματα 91.00 €

Ένα ζευγάρι μοντέρνα κρικάκια με μονόγραμμα ή αριθμούς, είναι σίγουρο πως θα αρέσουν σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα συμβολικά γράμματα ή αριθμούς που ταιριάζουν και κάντε ένα δώρο που δεν θα βγάζει ποτέ από πάνω της.


Εκτύπωση σε καμβά

Εκτύπωση φωτογραφίας σε καμβά από 10,00

Μια στιγμή από τις διακοπές σας, ένα μέρος που σας δένει, ένα στιγμιότυπο που απλά σημαίνει πολλά είτε για τον παραλήπτη του δώρου, είτε και για τους δυο, είναι μια πολύ συναισθηματική επιλογή για δώρο. Μπορείτε να το δωρίσετε στο ταίρι σας, σε μια φίλη, στους γονείς σας. Μπορείτε να επιλέξετε ακόμη εκτύπωση φωτογραφίας σε παζλ, για να κάνετε δώρο στα παιδιά σας ή εκτύπωση φωτογραφίας σε κούπα για να κάνετε ένα συμβολικό δώρο στον εργοδότη σας ή ακόμη και στον εαυτό σας. Άλλες επιλογές με εκτύπωση φωτογραφιών είναι η εκτύπωση φωτογραφίας σε mousepad, ενώ ένα υπέροχο προσωποποιημένο δώρο είναι και η εκτύπωση φωτογραφίας σε μπρελόκ για να έχει παντού και πάντα μαζί, την στιγμή/φωτογραφία που θα επιλέξετε. Το τι θα επιλέξετε, εξαρτάται καθαρά από το τι ταιριάζει στην καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων και το μήνυμα που θέλετε να περάσετε.


Βραχιόλι χειροποίητο από ασήμι 925 και χάραξη με το δικό σου κείμενο 28,80€

Ημερομηνίες, λέξεις, συντεταγμένες, ονόματα…ότι μπορείς να φανταστείς, μπορείς να το χαράξεις σε αυτό το χειροποίητο ασημένιο βραχιόλι.


Woodcardgifts Ξύλινο κουτί συνταγών με χάραξη από €68,15

Το τέλειο δώρο για κάποιον που αγαπά την μαγειρική. Η μητέρα σας, σίγουρα θα το λατρέψει, καθώς όχι μόνο δεν θα χάνει τις συνταγές της, αλλά το κουτί θα φέρει και το όνομα της. Στο κουτί μπορείτε να συμπεριλάβετε ακόμη και ξύλινα διαχωριστικά, αλλά και φύλλα συνταγών (μέχρι 140). Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε και το σχέδιο χάραξης της μπροστινής πλευράς του κουτιού, μεταξύ 8 σχεδίων που θα δείτε διαθέσιμα στις φωτογραφίες.


Χριστουγεννιάτικα προσωποποιημένα δώρα για άντρες και γυναίκες

Δερμάτινο νεσεσέρ με εκτυπωμένο όνομα €49.95

Μπορείς να διαλέξεις το όνομα, τη γραμματοσειρά και άλλες λεπτομέρειες. Το τέλειο δώρο για όσους χάνουν τα καλλυντικά τους ή για όσους ταξιδεύουν συχνά.


Κολιέ με μονόγραμμα από ασήμι 925 € 15,20

Ένα κολιέ με μονόγραμμα είναι κλασσικό, σικ και ασφαλές δώρο για όσους δε μπορείτε να είστε αρκετά σίγουροι για το δώρο που επιλέγετε. Δείτε ακόμη περισσότερα κολιέ με μονόγραμμα.


Χρυσό κολιέ 9Κ με αστερισμό του Ταύρου 85.00 €

Ένα κολιέ με αστερισμό, είναι προσωποποιημένο, συμβολικό και επίσης αρκετά εντυπωσιακό ώστε να θέλει το αγαπημένο σας πρόσωπο να το φοράει συνεχώς. Έτσι, θα έχει το δώρο σας πάντα μαζί της. Δείτε περισσότερα κολιέ με αστερισμούς και ζώδια.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται