Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το ωραιότερο trend για το καλοκαίρι έχει οικολογικό χαρακτήρα

Το ωραιότερο trend για το καλοκαίρι έχει οικολογικό χαρακτήρα και μπορείς να το υιοθετήσεις από τώρα

Λατρεύεις τα ψάθινα αξεσουάρ; Και εμείς και κυρίως, τις ψάθινες τσάντες. Τις αγαπούμε και τις επιλέγουμε σταθερά κάθε καλοκαίρι, για πάρα πολλούς λόγους. Αρχικά, γιατί είναι οικολογικές. Τα υλικά τους σέβονται το περιβάλλον, είναι βιοδιασπώμενα και επιπλέον, έχουν απύθμενο στυλ.

Ωστόσο, όταν μιλάμε για φυσικά αξεσουάρ, δεν μιλάμε μόνο για ψάθινες τσάντες αλλά και για περισσότερα αξεσουάρ και υλικά. Η γιούτα, το λινάρι, το σχοινό, το bamboo ακόμη και το ξύλο, φτιάχνουν υπέροχα καπέλα, κοσμήματα, ζώνες και σανδάλια.

Εκτός από το στυλ και τον οικολογικό τους χαρακτήρα, υπάρχουν 3 επιπλέον λόγοι για να επιλέξεις ψάθινες τσάντες και λοιπά αξεσουάρ, αυτό το καλοκαίρι και κάθε επόμενο.

Αξεσουάρ από φυσικά υλικά: γιατί είναι το καλύτερο οικολογικό trend

#1. Οι ψάθινες τσάντες είναι οικολογικές και σικ

Οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις που φέρουν συνήθως, ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και διατηρούν μποέμ σικ χαρακτήρα. Δεν είναι καθόλου βαριά και ισορροπούν και το πιο εξεζητημένο σύνολο.

#2. Τα φυσικά αξεσουάρ αναδεικνύουν το καλοκαιρινό μαύρισμα

Όπως το μπεζ στα ρούχα, έτσι και στα αξεσουάρ, αναδεικνύει την μαυρισμένη επιδερμίδα.

Δες ακόμη: Οικολογικά Brands Που Αλλάζουν Την Βιομηχανία Μόδας

#3. Είναι απίστευτα εύχρηστα αξεσουάρ

Οι ψάθινες τσάντες, είναι η απόλυτη επιλογή για το καλοκαίρι, αλλά όχι μόνο για τις διακοπές και για την παραλία. Επίσης, τις κρατάμε παντού, από τα ψώνια μέχρι τις απογευματινές βόλτες, ενώ πλέον βρίσκουμε και γοητευτικές μικρές raffia τσάντες, που τις κρατάμε και στις βραδινές εξόδους. Τέλος, ένα ζευγάρι raffia σανδάλια είναι το απόλυτο πασπαρτού παπούτσι για το καλοκαίρι.

#4. Δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας

Τα αξεσουάρ από φυσικά υλικά είναι κλασικά, άρα δεν θα τα βάλεις στην άκρη το επόμενο καλοκαίρι. Αντιθέτως, θα τα φορέσεις ξανά και ξανά και θα κάνεις απόσβεση των αγορών σου.

Δες παρακάτω, σε πόσα διαφορετικά σύνολα, μπορείς να ενσωματώσεις ψάθινες τσάντες και ψάθινα αξεσουάρ.

Συνδυασμοί με ψάθινες τσάντες

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται