Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Στιλιστικά τρικ που θα αναδείξουν τα ρούχα σου

Στιλιστικά τρικ που θα αναδείξουν τα ρούχα σου: δες πώς μπορείς να τονίσεις τα χαρακτηριστικά των ρούχων σου για πιο εντυπωσιακά σύνολα

Κάθε ιδιαίτερο ρούχο, μπορείς να το αναδείξεις ακόμη περισσότερο με στιλιστικά τρικ και να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό σύνολο. Αυτά τα τρικ, κάποιες φορές αφορούν απλά το κατάλληλο κόσμημα για το κάθε ρούχο και κυρίως για την λαιμόκοψη του. Κάποιες άλλες φορές αφορούν το σωστό χτένισμα που θα αναδείξει το τοπ ή το φόρεμα σου, ενώ κάποιες φορές ένα απλό αξεσουάρ θα αναβαθμίσει ένα ολόκληρο σύνολο.

Δες παρακάτω, στιλιστικά τρικ που θα αναδείξουν τα ρούχα σου με τα σωστά κοσμήματα και τα σωστά χτενίσματα.

Πώς να αναδείξεις φορέματα με ανοιχτή πλάτη

Όταν ένα φόρεμα έχει μια υπέροχη ανοιχτή πλάτη, μάλλον θα ήταν πιο stylish να την αναδείξεις μαζεύοντας τα μαλλιά σου σε ένα κότσο. Το επιπλέον, βήμα όμως για να την αναδείξεις είναι να φορέσεις ένα κολιέ πλάτης ή ένα lariat κολιέ που απλά θα στρέψεις προς τα πίσω. Μπορείς ακόμη να κάνεις layering με κολιέ, για ένα statement look.

Πώς να φορέσεις πολλά κολιέ μαζί: 10 style tips - The Cover

Πώς να αναδείξεις ρούχα με έναν ώμο

Όταν φοράς ρούχα με έναν ώμο, είτε αμάνικα, είτε κοντομάνικα και μακρυμάνικα, κάνε ένα χτένισμα που γεμίζει την “άδεια” πλευρά. Θα αναδείξει την ασυμμετρία του ρούχου.

Τόνισε το βαθύ ντεκολτέ με κολιέ

Εάν έχεις ένα τοπ ή ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, τόνισε το με ένα όμορφο κόσμημα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να το αναδείξεις και να προσθέσεις μια νότα πολυτέλειας. Πιο συγκεκριμένα, τα lariat κολιέ που είναι αρκετά μακριά, δημιουργούν και το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

veronicaferraro

Φόρεσε κοσμήματα σώματος μέσα από ρούχα με cut-outs

Όπως έχουμε ήδη πει αμέτρητες φορές, τα cut-outs είναι η πιο θηλυκή τάση των τελευταίων δυο χρόνια. Τα βλέπουμε κυρίως και φορέματα και τοπ και ο απόλυτος τρόπος να τα τονίσεις, είναι να φορέσεις από μέσα κοσμήματα σώματος.

Φόρεσε αλυσίδες μέσης με μίνιμαλ φορέματα

Τα μίνιμαλ φορέματα, τα ριμπ φορέματα και τα tank φορέματα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, δείχουν αρκετά απλά και κάποιες φορές πρέπει να τα αναβαθμίσουμε. Αυτό θα το πετύχεις άμεσα, με μια αλυσίδα μέσης.

Στιλιστικά τρικ που θα αναδείξουν τα ρούχα σου
moderosaofficial

Πώς να αναδείξεις στράπλες ρούχα

Ένα στραπλες τοπ/φόρεμα, μπορείς να το αναδείξεις είτε με ένα χτένισμα που απομακρύνει τα μαλλιά από το ντεκολτέ, είτε με ένα extravagant κόσμημα για ένα statement look.

Στιλιστικά τρικ που θα αναδείξουν τα ρούχα σου
romaneinnc

Δες ακόμη περισσότερα μυστικά για τέλειο στυλ.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται