Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς Να Διακοσμήσεις Με Στυλ Τις Γωνίες Του Σπιτιού Σου

Πώς να διακοσμήσεις τις γωνίες του σπιτιού: 9 καταπληκτικές ιδέες με στυλ για να γεμίσεις όλες τις άδειες γωνίες σε κάθε χώρο

Κάθε σπίτι είναι ένας κενός καμβάς, στον οποίο μπορείς να ζωγραφίσεις ότι θέλεις. Οι περισσότεροι όμως, τείνουμε να δίνουμε περισσότερη βάση στα ογκώδη έπιπλα με τα οποία γεμίζουμε τους τοίχους μας και αφήνουμε συνήθως άδειες τις γωνίες. Και αυτές όμως, μπορούν να διακοσμηθούν και να “γεμίσουν” ακολουθώντας το διακοσμητικό ύφος των υπολοίπων χώρων.

Εμείς σήμερα, θα σου προτείνουμε 9 διαφορετικές ιδέες για να διακοσμήσεις με στυλ τις άδειες γωνίες του σπιτιού σου.

#1. Πολυθρόνα

Μια πολυθρόνα, δεν παρέχει μόνο ένα έξτρα κάθισμα στο σαλόνι σου, αλλά γεμίζει και μια άδεια γωνία στα πλαϊνά του επίπλου τηλεόρασης.

#2. Ραφιέρες

Αν από το χώρου σου λείπουν επιφάνειες όπου μπορείς να εκθέσεις τα διακοσμητικά σου, μια ραφιέρα που θα γεμίσει όμορφα μια γωνία του καθιστικού, είναι το ιδανικό έπιπλο.

#3. Φωτιστικά

Για μια άδεια γωνία, μην διαλέξεις ένα οποιοδήποτε φωτιστικό δαπέδου, αλλά ένα που θα δώσει χαρακτήρα στο χώρο σου.

#4. Βιβλιοθήκη

Στα καταστήματα μπορείς να βρεις αμέτρητες βιβλιοθήκες σε διαφορετικά μεγέθη, για να γεμίσεις μια άδεια γωνία και να οργανώσεις και τα βιβλία σου.

#5. Βάση για φυτά

Τα φυτά είναι ο ωραιότερος τρόπος για να γεμίσεις τις άδειες γωνίες του σπιτιού σου και συγχρόνως να δώσεις ζωή στο χώρο σου.

allensflowermarketlb

#6. Pampas grass

Μια μεγάλη τάση στην διακόσμηση, είναι το pampas grass σε μεγάλα βάζα. Είναι εντυπωσιακό και προσθέτει ζεστασιά και υφή στον χώρο.

#7. Statement plants

Ένα ψηλό φυτό εσωτερικού χώρου, δεσπόζει και προσθέτει χρώμα σε κάθε γωνία.

#8. Stand περιοδικών

Αν καταφέρεις να εντοπίσεις ένα stand σε καταστήματα με vintage έπιπλα και διακοσμητικά, μπορείς να δώσεις μια ρετρό πινελιά στο χώρο σου, εκθέτοντας αγαπημένα βιβλία και περιοδικά.

#9. Γλυπτά

Δεδομένου ότι δένουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σου, τα γλυπτά είναι μια πολύ κομψή πρόταση για κάθε γωνία.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται