Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ποιο highlighter να διαλέξεις για τον τόνο της επιδερμίδας σου

Πώς να βρεις ποιο highlighter σου ταιριάζει: πώς να διαλέξεις το σωστό για τον τύπο του δέρματος σου και τον τόνο της επιδερμίδας σου

Δεν γίνεται να αρνηθείς πως ένα highlighter μπορεί να δώσει απαράμιλλη λάμψη στο πρόσωπο σου και να κάνει το μακιγιάζ σου πιο εντυπωσιακό, ιδίως όταν εφαρμόζεται πάνω σε μαυρισμένη επιδερμίδα.

Αν αναρωτιέσαι λοιπόν “ποιο highlighter μου ταιριάζει;” είσαι στο σωστό site. Σήμερα θα λύσουμε όλες σου τις απορίες, αφού το highlighter είναι πλέον, τόσο σημαντικό στο μακιγιάζ, όσο το ρουζ ή το κραγιόν σου. Επιπλέον, επιτελεί πολλούς ρόλους και όχι μόνο στο να δώσει φως στα ζυγωματικά. Χρησιμοποίησε το για να δώσεις φως στην εσωτερική γωνία των ματιών, ακόμη και στα χείλη σου για να φαίνονται πιο σαρκώδη.

Τι highlighter να διαλέξεις ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σου

Για να βρεις το καλύτερο για σένα highlighter, πρέπει αρχικά να λάβεις υπόψιν την υφή που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου και έπειτα τον τόνο της, όπως θα διάλεγες και το καλύτερο για εσένα foundation.

Στις ξηρές επιδερμίδες ταιριάζουν καλύτερα τα υγρά highlighter, στις μεικτές τα κρεμώδη/υγρά και στις λιπαρές τα highlighter σε μορφή σκόνης/πούδρας.

Πώς να διαλέξεις highlighter για τον τόνο της επιδερμίδας σου

Ποιο highlighter ταιριάζει στις ανοιχτές επιδερμίδες; (Fair & Light)

Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ταιριάζουν οι παγωμένες (icy και μοβ), οι περλέ, οι ασημί και οι πολύ ανοιχτές αποχρώσεις champagne. Αρκετά ανοιχτές ώστε να φαίνονται φυσικές επάνω στο δέρμα σου. Σε σένα, μπορούν να δουλέψουν σαν highlighter ακόμη και οι σκιές ματιών που έχεις σε παλέτες, σε λευκό shimmer και ασημί.

Highlighter για ανοιχτομεσαίες, μεσαίες και σταρένιες επιδερμίδες (Light to Medium, Medium & Olive)

Για μεσαίες και σταρένιες επιδερμίδες Μεσογειακού τύπου, οι σαμπανιζέ, οι rose gold και οι περλέ αποχρώσεις θα αναδείξουν τους ζεστούς υποτόνους της επιδερμίδας σου, για ένα εντυπωσιακό και fresh look. Δες πώς να βρεις τους υποτόνους της επιδερμίδας σου.

Highlighter για πολύ μαυρισμένες και σκούρες επιδερμίδες (Dark & Bronzed)

Χρυσές, bronze και έντονες ροζ χρυσές (rose gold) αποχρώσεις κάνουν θαύματα στις πολύ σκούρες επιδερμίδες. Απόφυγε αυστηρά τις ανοιχτές αποχρώσεις καθώς θα κάνουν πολύ έντονη αντίθεση και θα δίνουν ψεύτικο αποτέλεσμα.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται