Πώς Να Δώσεις Ιδιαίτερο Στυλ Στα Sneakers Σου

Με το normcore trend να είναι ένα από τα πιο σταθερά trends των τελευταίων ετών, όλες εντάξαμε στα καθημερινά μας outfit τουλάχιστον ένα ζευγάρι sneakers, στο οποίο ανατρέχουμε για εύκολους και γρήγορους συνδυασμούς. Εάν θέλεις να του δώσεις ένα διαφορετικό και πιο ενδιαφέρον στυλ και να ανανεώσεις το casual στυλ σου, χωρίς να αγοράσεις νέα sneakers, τότε διάβασε παρακάτω τα tips μας.

#1. Κορδονια

sneakers runway colored

Στα runway shows για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2016, είδαμε πολλά sneakers με χρωματιστές λεπτομέρειες και ακόμα πιο συγκεκριμένα sneakers με κορδόνια σε χρωματικές αντιθέσεις όπως στα show των Tommy Hilfiger και Phillip Lim. Άλλαξε σε ένα ζευγάρι λευκά sneakers τα κορδόνια του, με κόκκινα ή μαύρα κορδόνια και θα ανανεωθούν άμεσα.


#2. Αλυσιδες

Clavin Klein sneakers and anklet

Αντίστοιχα στο show του Calvin Klein, είδαμε chunky αλυσίδες αστραγάλου να κοσμούν τα πόδια των μοντέλων. Κάτι που σας έχουμε προτείνει ήδη να δοκιμάσετε. Δες τον σωστό τρόπο να εντάξεις το styling trick στα look σου. Ένας ακόμη τρόπος να δώσεις λίγο glam στα hi top sneakers σου, είναι να φορέσεις αλυσίδες επάνω από το παπούτσι.


#3. Καλτσακια

Playful διάθεση και ο πλέον stylish τρόπος να φορέσεις καλτσάκια με sneakers, είναι να προτιμήσεις ιδιαίτερα καλτσάκια, είτε printed, είτε denier διάφανα.


#4. Με χειροποιητα αξεσουαρ

Vow label

Μια στο τόσο, ανακαλύπτουμε labels που οι δημιουργίες τους μας εμπνέουν για ολόκληρα άρθρα. Αυτό έγινε και σήμερα, με το Ολλανδικό VOW label που με τις πρωτότυπες χειροποίητες “γλώσσες” που φτιάχνουν για όλων των ειδών τα παπούτσια, μας ενέπνευσε για αυτό το άρθρο.

Δες τα προϊόντα τους εδώ

No Comments Yet

Comments are closed

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ