Πώς να εφαρμόζεις το foundation σαν επαγγελματίας

Πώς να εφαρμόσεις το μεικάπ σαν επαγγελματίας: διάβασε όλα τα must know tips μας για να αποκτήσεις την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σου σε 4 βήματα

Η βάση του μακιγιάζ σου, είναι σίγουρα το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να τελειοποιήσεις πριν να γίνεις expert στο winged eye-liner ή στο lip contouring. Αποτελεί τον καμβά επάνω στον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις όποιο look επιθυμείς και όπως θα διαβάσεις από τα tips μας παρακάτω, αποδεικνύεται πως χρειάζονται μόνο 4 βήματα.

#1. Διάλεξε σωστή σύσταση και υφή

Είναι πάρα πολύ απλό. Εάν το δέρμα σου είναι λιπαρό, διάλεξε μια oil-free σύσταση και αν είναι ξηρό, διάλεξε ένα ενυδατικό foundation που δεν είναι ματ. Εάν έχεις μεικτή επιδερμίδα, στις λιπαρές ζώνες μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πούδρα που θα σταθεροποιήσει ακόμη περισσότερο το foundation. Δες πώς να διαλέξεις το σωστό foundation και Τι κάλυψη να επιλέξεις το καλοκαίρι;

#2. Διάλεξε σωστό τόνο

Εάν σου έχει τύχει να εφαρμόζεις ένα μεικαπ και έπειτα κοιτώντας τις φωτογραφίες σου να ανακαλύπτεις πως το κεφάλι φαίνεται να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο το σώμα, τότε σίγουρα δεν έχεις διαλέξει την σωστή απόχρωση. Μάθε πώς να βρεις τους υποτόνους σου, δοκίμασε όσα περισσότερα μεικαπ μπορείς για να σιγουρευτείς και έπειτα διάλεξε τον σωστό τόνο για σένα.

#3. Εφάρμοσε πρώτα στα αναγκαία σημεία

Πώς Να Εφαρμόζεις Το Foundation Σαν Επαγγελματίας

Για να μην καταλήξεις με τρεις στρώσεις foundation, εφάρμοσε πρώτα στα σημεία με έντονες δυσχρωμίες και έπειτα χτίζε σταδιακά, ώστε να αποκτήσεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο.

#4. Εφάρμοσε με το σωστό εργαλείο

Όπως σου έχουμε ξαναπεί, τα beauty blenders θεωρούμε πως είναι το καλύτερο εργαλείο για μια σωστή εφαρμογή foundation για ένα airbrushed αποτέλεσμα. Δεύτερο κατά προτίμηση μετά το beauty blender έρχεται το οβάλ πινέλο, το οποίο έχει πολύ μεγαλύτερη πυκνότητα τρίχας από τα κλασικά πινέλα που βλέπουμε να χρησιμοποιούνται ευρέως για την εφαρμογή foundation. Επιπλέον, τα κλασικά πινέλα σε ανομοιόμορφες επιδερμίδες έχουν την τάση να αφήνουν γραμμές αλλά και να απορροφούν περισσότερο προϊόν από όσο εναποθέτουν στην επιδερμίδα.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται