Πώς να παραμένεις όμορφη σε πολύωρες πτήσεις

Πώς να παραμένεις όμορφη σε πολύωρες πτήσεις: Είτε τώρα αναχωρείς για τις πολυπόθητες διακοπές σου, είτε παίρνεις τον δρόμο του γυρισμού, αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο, αυτά τα tips θα σου φανούν χρήσιμα.

Τα πολύωρα ταξίδια, μπορούν να να αφήσουν το δέρμα σου στεγνό από υγρασία και να χρειαστεί να αλλάξεις προϊόντα περιποίησης και ρουτίνα περιποίησης για αρκετές μέρες μετά το ταξίδι σου. Εκτός και αν ακολουθήσεις τα tips μας, για να παραμένεις όμορφη σε μια πολύωρη πτήση και να καταφτάσεις στον προορισμό σου ακτινοβολώντας, σαν να έχεις μόλις κάνει επαγγελματικό facial.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς κατά το πακετάρισμα, είναι πως στις χειραποσκευές δεν επιτρέπονται υγρά σε συσκευασίες μεγαλύτερες των 100ml και πρέπει να μεταφέρονται σε διάφανο νεσεσέρ με μέγιστη χωρητικότητα 1lt.

Βήμα 1ο: Καθαρισμός Προσώπου

Ο χώρος του αεροδρομίου είναι γεμάτος ρύπους και πρέπει να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου μόλις μπεις στο αεροπλάνο και να καθαρίσεις σωστά το δέρμα σου ώστε να μπορέσει να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια. Επίλεξε να κρατήσεις στην τσάντα σου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για ευκολότερη χρήση.

Βήμα 2ο: Βαθιά ενυδάτωση

Ο χώρος της καμπίνας έχει τόσο χαμηλό ποσοστό υγρασίας, που μπορεί να ξηράνει το δέρμα σου μέσα σε λίγες ώρες. Η χρήση της ενυδατικής σου είναι σίγουρα απαραίτητη, σε συνδυασμό όμως με ένα προϊόν που θα εντείνει την δράση της. Αυτό μπορεί να είναι ένα σέρουμ με βάση το νερό -όπως ο Klorane Bleuet Eνυδατικός Oρός 27,39 – που θα εφαρμόσεις πριν από την ενυδατική ή ένα έλαιο που θα χρησιμοποιήσεις μετά την ενυδατική, ώστε να σφραγίσεις την υγρασία της μέσα στο δέρμα.

Ακόμη, μια αναζωογονητική μάσκα ματιών -όπως τα Lancome Advanced Génifique Yeux patches 7,88 €- που θα εφαρμόσεις λίγη ώρα πριν την προσγείωση θα σε κάνει να δείχνεις πολύ πιο ξεκούραστη, ενώ μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και λάμψης μπορεί σίγουρα να αποδώσει τα μέγιστα μόλις φτάσεις στον προορισμό σου.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσεις και ένα lip balm που θα κρατήσει ενυδατωμένα τα χείλη σου σε όλη την διάρκεια της πτήσης.

Πώς Να Παραμένεις Όμορφη Σε Πολύωρες Πτήσεις - The Cover

Βήμα 3ο: Μην ξεχνάς τα χέρια σου

Το συχνό πλύσιμο και η συχνή χρήση αντισηπτικού σε μια πτήση, μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση και στο δέρμα των χεριών. Έχε μαζί σου μια κρέμα χεριών, ώστε να τα ενυδατώνεις τακτικά κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Δες ακόμη:  διαφορετικοί τρόποι να βάλεις ένα άρωμα στην ρουτίνα περιποίησης

Βήμα 4ο: Φροντίδα εκ των έσω

Σε μια πολύωρη πτήση πρέπει να μένεις διαρκώς ενυδατωμένη και να αφήσεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί. Μην ξεχάσεις την απαραίτητη μάσκα ύπνου και το μαξιλάρι αυχένα που θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς σωστά. Μια σταγόνα έλαιο λεβάντας πίσω από τα αυτιά θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις ευκολότερα.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται