Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πώς να εμποδίσεις το κραγιόν από το να τρέξει

Πώς να εμποδίσεις το κραγιόν σου να τρέξει

Πώς να εμποδίσεις το κραγιόν να τρέξει: 5 συμβουλές μακιγιάζ για να σταθεροποιήσεις το κραγιόν και να μείνει αναλλοίωτο

Η υγρασία, ο ιδρώτας μας από τις μάσκες αλλά και το βάλε-βγάλε της μάσκας, μπορεί πραγματικά να καταστρέψει το μακιγιάζ μας και δη το μακιγιάζ χειλιών.

Το κραγιόν τρέχει έξω από το περίγραμμα τους και το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει άκρως αντιαισθητικό. Επιπλέον, το να διορθώνεις συνεχώς το κραγιόν σου είναι αρκετά βαρετό και μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Επειδή καμία δεν το θέλει αυτό, σήμερα θα σου πούμε τα pro μυστικά μας και παρακάτω θα διαβάσεις, πώς να εμποδίσεις το κραγιόν σου από το να τρέξει.

#1. Χρησιμοποίησε διάφανο lip-liner

Με ένα διάφανο lip-liner, ζωγράφισε έξω από το περίγραμμα των χειλιών ώστε να οριοθετήσεις τα χείλη και να δυσκολεύεται το κραγιόν σου να τρέξει. Εμείς λατρεύουμε το Urban Decay 24/7 Lip Pencil στην απόχρωση Ozone (18.45€).

#2. Χρησιμοποίησε lip-liner για να μην τρέξει το κραγιόν

Για το περίγραμμα των χειλιών, χρησιμοποίησε ένα lip-liner ένα τόνο πιο σκούρο από το χρώμα του κραγιόν σου.

#3. Προτίμησε ματ και semi-mat υφές

Όσο πιο ματ η υφή του κραγιόν που θα χρησιμοποιήσεις, τόσο καλύτερα. Lip stains και υγρά ματ κραγιόν είναι οι καλύτερες φόρμουλες και οι πιο σταθερές. Αφού έχεις περιγράψει τα χείλη με το lip-liner, γέμισε τα με ένα πινελάκι ώστε να μην ξεφύγεις από το περίγραμμα. Μια από τις αγαπημένες μας ματ σειρές κραγιόν με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων είναι η Sephora Cream Lip Stain.

#4. Κάνε blot με ένα χαρτομάντηλο επάνω από το κραγιόν

Αν επιλέξεις μια άλλη υφή -εκτός από ματ- όπως satin και lip gloss, κάνε blotting με ένα χαρτομάντηλο, ώστε να απομακρύνεις την περίσσεια του κραγιόν που θα μπορούσε να ξεφύγει από το περίγραμμα.

#5. Χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα διάφανης πούδρας

Ένα τρικ που εφαρμόζουν οι επαγγελματίες makeup artists, είναι η μικρή ποσότητα διάφανης πούδρας. Αφού έχεις τοποθετήσει ένα λεπτό φύλλο χαρτομάντηλο επάνω στα χείλη σου, πάρε μικρή ποσότητα από την πούδρα με ένα πινέλο και ταμπονάρισε ελαφρά επάνω από το χαρτομάντηλο. Αυτό θα σταθεροποιήσει ακόμη περισσότερο το κραγιόν σου. Σου προτείνουμε την NYX High Definition Finishing Powder στην απόχρωση Translucent (11.22 €).


Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/8/2021 – Ανανέωση 10/8/2022