Πώς Να Φαίνεσαι Πιο Ψηλή

“Πως να φαίνομαι πιο ψηλή;” Διάβασε παρακάτω 10 στιλιστικές συμβουλές, για να προσθέτεις πόντους και να φαίνεσαι πιο ψηλή

Επειδή δεν έχουμε όλες το πολυπόθητο 1.70 cm, αλλά επειδή δεν αντέχουμε και τα δωδεκάποντα όλη μέρα κάθε μέρα, αρκεί να ακολουθήσουμε κάποια styling tricks, για να φαινόμαστε πιο ψηλές χωρίς να βγάζουμε κάλους.

1. NUDE ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΓΟΒΕΣ

Πώς να φαίνεσαι πιο ψηλή

Τα παπούτσια σε nude τόνους, δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως τα πόδια μας είναι πιο ψηλά, επειδή γίνονται ένα με το χρώμα του δέρματος μας. Απέφυγε όμως, τα πέδιλα με μπαρέτα -και ας είναι nude-, γιατί για να μην “κόβουν” το πόδι σου, θα πρέπει να έχουν επακριβώς την ίδια απόχρωση με το δέρμα σου. Δες ποικιλία από nude γόβες.


2. ΨΗΛΟΣ ΚΟΤΣΟΣ

Τα top buns, είναι η καλύτερη λύση όχι μόνο για ένα γρήγορο χτένισμα, αλλά και για να προσθέτεις πόντους στο ύψος σου.


3. CROP ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

πώς να φαίνεσαι πιο ψηλή στιλιστικά τρικ
Σε αυτό το ύψος πρέπει να φθάνουν τα μπατζάκια του παντελονιού σου

Τα παντελόνια που έρχονται λίγο πιο πάνω από το ύψος του αστραγάλου, δίνουν την εντύπωση πως τα πόδια είναι μακρύτερα, σε αντίθεση με τα παντελόνια που έρχονται ακριβώς στο ύψος του αστραγάλου ή ακριβώς κάτω από αυτόν. Εάν θέλεις να φορέσεις ένα πολύ μακρύ παντελόνι, προτίμησε να το φορέσεις με τακούνια.


4. ΣΤΕΝΑ ΡΕΒΕΡ

πώς να φαίνεσαι πιο ψηλή χωρίς τακούνια
Όμορφο, αλλά απαγορευτικό

Όσο πιο φαρδύ το ρεβέρ του τζιν ή του παντελονιού σου, τόσο πιο κοντό φαίνεται το πόδι. Προτίμησε να γυρίσεις τα ρεβέρ σου σε ένα φάρδος περίπου δύο πόντων.


5. ΨΗΛΟΜΕΣΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΡΤΣ

Εκτός του ότι λεπταίνουν την σιλουέτα, τα ψηλόμεσα παντελόνια ξεγελούν το μάτι, και δημιουργούν την εντύπωση ενός πιο ψηλού κορμού. Επίσης, τα ψηλόμεσα σορτς, προσθέτουν πόντους και στον κορμό αλλά και στα πόδια.


6. MONOCHROMATIC

Miroslava monochrome

Δημιούργησε μια ενιαία γραμμή στο μάτι, με δυο κομμάτια στην ίδια ακριβώς απόχρωση, που δεν κόβουν το σώμα σου στα δύο, όπως γίνεται με δύο διαφορετικές αποχρώσεις. Το ίδιο ισχύει και για τις ολόσωμες φόρμες, οι οποίες είναι ένα ατού για τις petite γυναίκες.


7. ΒΑΘΥ ΝΤΕΚΟΛΤΕ

Το βαθύ ντεκολτέ ή οι V λαιμοκόψεις, έχουν την ιδιότητα να μακραίνουν τον λαιμό και το σώμα, σε αντίθεση με την στρόγγυλη λαιμόκοψη.


8. ΚΑΘΕΤΕΣ ΡΙΓΕΣ

Το πιο παλιό στιλιστικό κόλπο. Απόφυγε τις οριζόντιες ρίγες που παχαίνουν και κόβουν πόντους, και προτίμησε κομμάτια με κάθετες ρίγες, που ως γνωστόν δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας πιο ψηλής και αδύνατης σιλουέτας.


9. ΜΙΚΡΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ

στιλιστικές συμβουλές για petite σιλουέτες

Απέφυγε τις μεγάλες τσάντες, γιατί έρχονται σε αντίθεση με την petite σιλουέτα σου και κάνουν την αντίθεση να φαίνεται ακόμα πιο έντονη. Προτίμησε μικρά τσαντάκια ώμου ή clutches.


10. ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΜΑΞΙ ΦΟΥΣΤΕΣ

Οι φούστες που κάθονται ακριβώς στο γόνατο, όπως και οι βερμούδες αυτού του μήκους, κονταίνουν. Επιλέξτε μια φούστα ή αρκετά πιο κοντή, ή αρκετά πιο μακρυά.

No Comments Yet

Comments are closed