Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

3 Stylish Τρόποι Να Φορέσεις Τις Χρωματιστές Μπότες Της Νέας Σεζόν

Πώς να φορέσεις χρωματιστές μπότες - The Cover

Πώς να φορέσεις χρωματιστές μπότες: 3 stylish τρόποι για να φορέσεις το must try trend της νέας σεζόν στα παπούτσια

Όπως είπαμε και στο αφιέρωμα Τάσεις στα παπούτσια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021-2022, οι χρωματιστές μπότες είναι ένα αρκετά δυνατό trend για τη νέα σεζόν.

Σε fluo και παστέλ χρώματα, σε ματ και κροκό υφές, φέτος το footwear αποκτά αρκετό ενδιαφέρον. Ιδίως αφού δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε αυτά τα χρώματα, κατά την φθινοπωρινή περίοδο.

Μάλιστα, θα τις δούμε σε πολλά διαφορετικά στυλ. Με ψηλό τακούνι, σε στυλ γαλότσας, σε chunky μποτάκια αστραγάλου.

Και ακριβώς επειδή δεν είναι κάτι συνηθισμένο, ίσως αναρωτιέσαι πώς να το φορέσεις. Βασικά, ένα statement trend μπορείς να το φορέσεις όπως θέλεις και να κάνεις την διαφορά με τις στιλιστικές σου επιλογές, αλλά εμείς σήμερα θα σου προτείνουμε τους τρεις καλύτερους -κατά τη δική μας άποψη- συνδυασμούς.

#1. Total black + χρωματιστές μπότες

Οι πράσινες και οι έντονες κίτρινες μπότες είναι τα χρώματα που ήδη συναντάμε πιο συχνά. Άφησε τις να ξεχωρίσουν, συνδυάζοντας με ένα total black σύνολο ή γενικότερα με ένα σύνολο σε μονοχρωμία.

#2. Two-tone outfit + παστέλ μπότες

Μια παστέλ μονοχρωμία σίγουρα δεν είναι too much. Αν θέλεις όμως να την σπάσεις, δοκίμασε να το κάνεις με ακόμη ένα παστέλ χρώμα.

#3. Mix’n’match

Οι χρωματιστές μπότες, σίγουρα είναι για τολμηρές προσωπικότητες. Συνδύασε με αντίθετα χρώματα, για ένα mix’n’match look που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.