Πώς Να Πετύχεις Το Τέλειο Ίσιωμα

Εάν θέλεις να φαίνεσαι σαν να έχεις περάσεις από τα χέρια επαγγελματία hair stylist, τότε διάβασε τα tips μας παρακάτω και μάθε πως να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα, μόνη σου.

Πώς να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα στα μαλλιά σου

Χρησιμοποίησε τα σωστά προϊόντα στο λούσιμο

Τα προϊόντα που έχουν φτιαχτεί ειδικά για τον τύπο των μαλλιών σου, είναι και τα καλύτερα. Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς γαλάκτωμα και τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και την ανάλογη μάσκα μαλλιών. Βρες τα πιο κατάλληλα σαμπουάν και τις πιο κατάλληλες μάσκες.

Χρησιμοποίησε καλή βούρτσα

Μετά το λούσιμο, ξεμπέρδεψε τα με μια ⇒ detangle βούρτσα ενώ στο ίσιωμα επέλεξε μια ⇒ βούρτσα με φυσικές τρίχες.

Προστασία από την θερμότητα

Μπορεί να μην φτάνεις μέχρι τους 200°, αλλά και οι 160º είναι εξίσου βλαβεροί. Προστάτεψε τα μαλλιά σου με ένα προϊόν όπως το ⇒ Straight Blow Dry της Bumble&Bumble.

Χώρισε τα σε sections

Ελάττωσε το χρόνο που χρειάζεσαι για να τα ισιώσεις, χωρίζοντας τα σε τουλάχιστον 4 τμήματα. Έτσι παρακολουθείς καλύτερα τι κάνεις και δεν χάνεις ούτε μία τουφίτσα.

Χρησιμοποίησε ένα finishing spray

Περίμενε να πέσει η θερμοκρασία της τρίχας, ψέκασε μια μικρή ποσότητα με ένα ⇒ finishing spray για ελαφρύ κράτημα στη βούρτσα σου και πέρασε την από τα μαλλιά σου.

Διάλεξε ένα καλό σίδερο ισιώματος

Και φυσικά θα χρειαστείς και ένα δυνατό πιστολάκι, αφού τα μαλλιά σου θα πρέπει να είναι 80% στεγνά, όταν ξεκινήσεις την διαδικασία ισιώματος. Αυτό που ανεπιφύλακτα σου συστήνουμε εμείς, ιδίως αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά, είναι το ⇒ Steam Pod της L’oreal.

L’Oréal Professionnel Steam Pod 2 + Δώρο η Κρέμα Λείανσης

L’oreal Professionel Steam Pod 195€

BUY

No Comments Yet

Comments are closed