Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνεις Στον Εαυτό Σου Πριν Από Κάθε Αγορά

Κοινοποιήστε!

Πώς να κάνεις σωστές αγορές online, που δεν θα μετανιώσεις απαντώντας σε 4 ερωτήματα πριν από κάθε αγορά

Κάθε φορά που διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, η επιθυμία να γεμίσουμε τα κενά της ντουλάπας μας, μας καταλαμβάνει και οι απερίσκεπτες αγορές πληθαίνουν.

View this post on Instagram

A post shared by Virginia (@virginia_konopka)

Για να αποφύγεις να αποκτήσεις πράγματα που απλά θα πιάσουν χώρο στη ντουλάπα σου και δεν θα φορεθούν ποτέ, πριν από κάθε σου αγορά πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου 4 ερωτήσεις, που θα κρίνουν το κατά πόσο αυτή η αγορά σε συμφέρει.

Εάν απαντήσεις με ΟΧΙ, σε τουλάχιστον δύο ερωτήσεις, απλά άσε το πίσω στην κρεμάστρα του και μην κάνεις δεύτερες σκέψεις. Πριν διαβάσεις παρακάτω, μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Έχω κάτι παρόμοιο;

Όταν έχουμε βρει το στυλ μας και αυτά που μας ταιριάζουν, πολλές φορές καταλήγουμε να αποκτούμε πολλές παρόμοιες εκδοχές ενός κομματιού που φοράμε συνεχώς. Εάν αυτό που έχεις βάλει στο μάτι, θυμίζει απίστευτα αυτό που φορούσες εχθές, τότε σίγουρα δεν το χρειάζεσαι.

Εάν δεν είχε έκπτωση, θα το αγόραζα στην κανονική του τιμή;

Εάν κάτι δεν σε ενθουσιάζει αρκετά, ώστε να το αγόραζες και στην κανονική του τιμή, τότε σίγουρα είναι κάτι που σε δελέασε μόνο με την χαμηλή του τιμή. Ούτε με το σχέδιο του, ούτε με την ποιότητα του.

ALSO READ: Τα Καλύτερα Κομμάτια Που Θα Βρεις Τώρα Στα H&M

Θα το φορέσω και τον επόμενο χρόνο;

Κατά τις περιόδους εκπτώσεων που βρίσκουμε τα εποχιακά trends σε πιο χαμηλές τιμές, σίγουρα μπαίνουμε στον πειρασμό να αποκτήσουμε trendy κομμάτια που όμως είναι πολύ πιθανό μετά από δύο σεζόν να μην τα φορέσουμε ξανά. Πριν βάλεις το χέρι στην τσέπη, αναρωτήσου πόσο πιθανό είναι να φορέσεις αυτό το κομμάτι, αφού περάσει η μόδα του. Βρες μεγάλη ποικιλία σε εκπτωτικά sneakers που θα φοράς για πολλά χρόνια, εδώ.

Είναι εύκολο να φορεθεί; 

Εάν χρειάζεται πολύ σκέψη στο πώς θα συνδυαστεί -με τι παπούτσια, πανωφόρι, αξεσουάρ- , στο πώς θα φορεθεί -με τι σουτιέν, εσώρουχα κτλ.- ή στο πως θα το φροντίσεις -καθαριστήριο, πλύσιμο στο χέρι κ.λ.-, τότε σίγουρα δεν είναι ένα κομμάτι που θα ευχαριστηθείς και σύντομα θα μετανιώσεις για την αγορά του. Σαφώς, δεν λέμε πως ένα στράπλες τοπ ή ένα διάφανο φόρεμα είναι απαγορευμένο, αλλά σίγουρα χρειάζεσαι περισσότερα από ένα;

Κοινοποιήστε!