5 Λόγοι Για Να Προτιμήσεις Ψάθινα Αξεσουάρ Αυτό Το Καλοκαίρι

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος σήμερα, αλλά και με το eco-friendly trend να είναι το μεγαλύτερο της σεζόν, αριθμήσαμε όλους τους λόγους που για αυτό το Καλοκαίρι, θα προτιμήσουμε μόνο ψάθινα αξεσουάρ. Και όταν λέμε ψάθινα αξεσουάρ, δεν μιλάμε μόνο για ψάθινες τσάντες, αλλά και για καπέλα και σανδάλια.

5 Reasons to choose straw accessories this summer
#1. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Τα φυσικά υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα όλα αυτά τα υπέροχα αξεσουάρ είναι φιλικά προς το περιβάλλον, είναι σούπερ ελαφριά και αφήνουν το δέρμα σου να ανασαίνει.  Διάβασε περισσότερα για το eco-friendly trend που μεταδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς.

#2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΑ

Μια ψάθινη τσάντα μπορείς κυριολεκτικά να την κρατήσεις παντού. Στην βόλτα, στο πικ νικ, στην παραλία, στα ψώνια, επάνω στο ποδήλατο, ακόμη και ως διακοσμητική κατά την χειμερινή περίοδο, ενώ ένα ψάθινο καπέλο και ένα ζευγάρι raffia σανδάλια μπορείς να τα φορέσεις κυριολεκτικά παντού.

#3. ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ

Οι γήινες αποχρώσεις τους, ταιριάζουν με όλα. Επιπλέον, έχουν την ιδιότητα να προσγειώνουν οποιοδήποτε busy look, αφού ως αξεσουάρ δεν είναι καθόλου “φορτωμένα”.

The vivaluxury
The vivaluxury
#4. ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Εκτός του ότι χρωματικά ταιριάζουν με όλα, αναδεικνύουν τις μαυρισμένες επιδερμίδες με τον καλύτερο τρόπο.

#5. VALUE FOR MONEY

Είναι classic και φέτος είναι και trend. Άρα, δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και θα τα φορέσεις ξανά και ξανά και τα χρήματα σου θα πιάσουν τόπο, σε κάτι που δεν θα καταχωνιαστεί στην ντουλάπα σου. Αντιθέτως, θα περιμένεις εναγωνίως την επόμενη Καλοκαιρινή σεζόν ώστε να τα ξαναφορέσεις.

[small_title title=”ΨΑΘΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ”]

 

No Comments Yet

Comments are closed