Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φανταστικές Ιδέες Για Νύχια Με Ρετρό Vibes

Ρετρό νύχια Τάσεις Φθινόπωρο 2021

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μανικιούρ για το Φθινόπωρο 2021 είναι τα ρετρό νύχια. Δες τέλειες ιδέες για να δοκιμάσεις τώρα.

Όπως έχουμε πει στις τάσεις στα νύχια Φθινόπωρο 2021-Χειμώνα 2022, μια από τις κορυφαίες τάσεις έχει ρετρό vibes και έχουμε ήδη εντοπίσει τόσα πολλά φανταστικά σχέδια, που πραγματικά δυσκολευτήκαμε αρκετά για να επιλέξουμε τα καλύτερα.

Φυσικά, όσο προχωράμε στο φθινόπωρο και έπειτα στο χειμώνα, θα συναντήσουμε ακόμη περισσότερα, καθώς στοιχηματίζουμε πως θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα νύχια για τη νέα σεζόν.

Τι ακριβώς εννοούμε όμως όταν λέμε ρετρό;

Όπως έχεις καταλάβει αν μας διαβάζεις τακτικά, φέτος, θα είναι γενικότερα μια ρετρό χρονιά και όχι μόνο στα ρούχα με τα τζιν καμπάνα ή στα παπούτσια με τα platform μποτάκια, αλλά και στα νύχια.

Ουράνια τόξα, στροβιλισμοί, τριχρωμίες, καλειδοσκοπικά μοτίβα και mid-century prints που βλέπουμε να επιστρέφουν ακόμη και σε ταπετσαρίες, όλα είναι on trend. Ξεκινώντας από τα 60s και σταματώντας κοντά στα 80s, βλέπουμε να επιστρέφουν πάρα πολλά μοτίβα σύμβολα των δύο αυτών δεκαετιών, που καθόρισαν τις τάσεις σε μόδα και διακόσμηση. Και μπορεί λίγα χρόνια πριν να φαινόταν κιτς, αλλά αν σκεφτείς ότι έχει επιστρέψει ακόμη και το μωσαϊκό σε διακόσμηση και νύχια -δες terrazzo νύχια– τότε καταλαβαίνεις πως ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε ένα full comeback αυτών των δεκαετιών.

Και δεν σου το κρύβουμε…θέλουμε να δούμε κάτι άλλο γιατί πραγματικά βαρεθήκαμε τα 90s.

Δες λοιπόν παρακάτω, μερικές ιδέες για ρετρό νύχια και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook & Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα.