Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το Ανοιξιάτικο Denim Trend Που Μπορείς Να Υιοθετήσεις Χωρίς Να Σου Κοστίσει Τίποτα

Τζιν με σκισίματα- το ανέξοδο denim trend της άνοιξης

Τζιν με σκισίματα: Το cool ανοιξιάτικο denim trend που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα

Η μόδα αντανακλά την κοινωνία και κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες στοχεύουμε σε τρία πράγματα με τις στιλιστικές μας επιλογές: ευελιξία, οικονομία και διαχρονικότητα. Ένα από τα κομμάτια της ντουλάπας μας που συνδυάζει και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά είναι σίγουρα το τζιν παντελόνι.

Το τζιν παντελόνι, το έχουμε φορέσει σε τόσες πολλές εκδοχές τα τελευταία χρόνια, που σίγουρα θα βρούμε περισσότερα από 10 τζιν παντελόνια σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Τα φοράμε όλα όμως; Σίγουρα όχι. Skinny jeans, τζιν καμπάνα, τζιν σε ίσια γραμμή, τζιν με ελαφριά καμπάνα στο τελείωμα, ψηλόμεσα, χαμηλόμεσα, loose και boyfriend, οι γραμμές είναι ατελείωτες. Και ακόμη δεν αναφέραμε την χρωματική ποικιλία.

Φέτος λοιπόν, εκτός από τα wide leg jeans που είναι η must have σιλουέτα στα τζιν και ίσως η πιο δυνατή από τις τάσεις στα παντελόνια για το 2021, θα δούμε να επιστρέφει και ένα microtrend, που ομολογούμε πως δεν μας είχε λείψει και πολύ.

Τα γνωστά σε όλες μας rips…επιστρέφουν. Αν ανήκεις στις fans του trend τότε σίγουρα μπορείς να το υιοθετήσεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

Οι γνωστοί retailers μάλιστα, όπως το Zara και το H&M έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις δικές τους ripped denim εκδοχές -δες τα νέα denim του Η&Μ εδώ– , δείχνοντας πως φέτος το τζιν παντελόνι με σκισίματα θα είναι στις κορυφαίες τάσεις στα τζιν παντελόνια. Μάλιστα, για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, τα wide leg τζιν παντελόνια και γενικότερα οι χαλαρές σιλουέτες με σκισίματα, είναι αυτά που ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε παντού.

Αν λοιπόν, βρίσκεται ήδη στη ντουλάπα σου ένα loose τζιν παντελόνι…πιάσε ψαλίδι και θα είσαι πιο μπροστά από όλες. Αν ήδη έχεις ένα τζιν με σκισίματα, τότε δεν χρειάζεται καν να μπεις στον κόπο. Τα 90s vibes, από ότι φαίνεται θα πρωταγωνιστούν για πολύ καιρό ακόμη και το σκισμένο τζιν παντελόνι σου, είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της grunge δεκαετίας.

Δες παρακάτω μερικά ακόμη looks και μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

https://www.instagram.com/p/CKMpx8JnPH7/