Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φούξια με πορτοκαλί νύχια για full summer vibes

Φούξια & Πορτοκαλί Νύχια Για Full Summer Vibes - The Cover

Φούξια με πορτοκαλί νύχια για full summer vibes: Δες τον πιο εντυπωσιακό και απόλυτα καλοκαιρινό συνδυασμό χρωμάτων, για τέλειο μανικιούρ

Καλοκαιρινά vibes με ένα συνδυασμό χρωμάτων, που λατρεύουμε σε ρούχα, αξεσουάρ, μακιγιάζ και νύχια. Αποχρώσεις του ροζ από έντονα φούξια μέχρι απαλά baby pink, ενώνονται με το πορτοκαλί σε όλο το φάσμα τόνων του και δημιουργούν ένα πολύ καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

Κι εμείς άλλο που δεν θέλουμε ένα ζωηρό μανικιούρ για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, που θα τονίσει και το μαύρισμα μας. Γιατί όπως σου έχουμε πει και στο αφιέρωμα μανικιούρ που τονίζουν το μαύρισμα, το φούξια αλλά και το πορτοκαλί, είναι δυο από αυτά τα χρώματα που θα αναδείξουν το μαύρισμα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Επιπλέον, θυμίζουν πολύ τα χρώματα του ουρανού κατά το ηλιοβασίλεμα, αλλά και τα τροπικά cocktails που ίσως απολαμβάνεις στις διακοπές σου. Με λίγα λόγια…είναι ότι πιο καλοκαιρινό υπάρχει σε χρώμα για τα νύχια σου.

Δες τα φούξια με πορτοκαλί νύχια που συγκεντρώσαμε παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Ροζ/πορτοκαλί ombre νύχια

#2. Μανικιούρ με ρίγες και dots σε πορτοκαλί και ροζ τόνους

#3. Νύχια με ροζ και πορτοκαλί στρόβιλους

#4. Πορτοκαλί με ροζ chevron μανικιούρ

#5. Ροζ πορτοκαλί τροπικά νύχια

#6. Abstract νύχια με ροζ και πορτοκαλί μοτίβο

#7. Αφηρημένα σχέδια

#8. Glitter chevron σχέδια με ροζ και πορτοκαλί

#9. Φούξια με πορτοκαλί half’n’half