Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

10 Scandi Girls Για Να Ακολουθήσεις Στο Instagram

Σκανδιναβές fashionista για να ακολουθήσεις στο instagram

Μπορεί οι Γαλλίδες να έχουν το όνομα…οι Σκανδιναβές όμως φαίνεται πως έχουν όλο το στυλ.

Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, οι σπουδαιότερες fashion influencers εντοπίζονται σε χώρες όπως η Δανία, η Νορβηγία και η Σουηδία. Η εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης άλλωστε, είναι ο προάγγελος των επόμενων street style trends, ενώ όλο και περισσότερα brands που επηρεάζουν τις παγκόσμιες τάσεις, πηγάζουν από την Κοπεγχάγη, το Όσλο και την Στοκχόλμη.

Παρακάτω, μια λίστα με τα πιο σημαντικά it girls, που βρίσκονται στο ραντάρ μας για το ιδιαίτερο στυλ τους και την fashion forward αισθητική τους.

Η Emili Sindlev, γνωστή στιλίστρια και ένα από τα Scandi it girls που πραγματικά καθορίζουν τις τάσεις.

Εάν έπρεπε να περιγράψουμε με μια λέξη το στυλ της Sophia Roe, αυτή θα ήταν η λέξη sleek. Το ταχύτατα αυξανόμενο κοινό της, την έχει κατατάξει πολύ γρήγορα ως μια από τις stylists-influencers της insta εποχής, που πρέπει να ακολουθείς.

Πριν να το δεις σε κάποιο runway show ή στις σελίδες ενός περιοδικού, θα το δεις επάνω της. Μιλάμε σαφώς για τα trends που ακόμη δεν έχεις φανταστεί πως θα γίνουν trends, αλλά και για στιλιστικά τρικ, που μόνο η Pernille Teisbaek μπορεί να σκεφτεί. Από τις πιο γνωστές στιλίστριες της Σκανδιναβίας -ή και του κόσμου- και από τα αγαπημένα κορίτσια των street style photographers.

Ακόμη ένα αγαπημένο Scandi girl, που οι street style photographers κυνηγούν για να απαθανατίσουν και συνιδρύτρια του ανερχόμενου brand Rotate.

Το δεύτερο μισό του brand Rotate και ισόποσα casual και chic, η Thora Valdimars, είναι ένα από τα rising stars του Instagram.

Με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, πολυτελές στυλ και αλάνθαστα outfit, η Darja Barannik είναι η ήρεμη δύναμη του Σκανδιναβικού στυλ.

Ο ορισμός του μινιμαλισμού και μια από τις αγαπημένες μας. Το απερίγραπτα μίνιμαλ και σικ στυλ της δημοσιογράφου, αποτυπώνεται όχι μόνο στο insta της, αλλά και στο fashion brand Envelope 1976 που ίδρυσε προσφάτως και έχει υμνηθεί από την Vogue.

Ακόμη μια από την φουρνιά των στιλιστριών που κινούν τα νήματα στον χάρτη των τάσεων και εμπνέουν καθημερινά χιλιάδες followers με τις επιλογές τους.

Αρκετά πιο μαξιμαλιστικό και πειραματικό το στυλ της Hanna Stefansson, φωτογράφου και συγγραφέως, έχει γοητεύσει περισσότερους από 100k followers.

Από τις fashionista που μπορούν να φορέσουν οτιδήποτε και να το κάνουν να δείχνει extremely cool.

Ετικέτες: