Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ξέρουμε Τι Μανικιούρ Θα Κάνεις Το Καλοκαίρι

Νύχια κοχύλια: το πιο εντυπωσιακό nail art που θα γίνει η πιο hot καλοκαιρινή τάση στο μανικιούρ, φέρνει ένα βήμα πιο κοντά το καλοκαίρι

Οι μέρες που το μανικιούρ περιοριζόταν σε ένα απλό μονόχρωμο λευκό, μαύρο ή κόκκινο έχουν σίγουρα περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, το nail art πλησιάζει στο να γίνει πραγματική τέχνη, όταν η φαντασία ενσαρκώνεται σε θεαματικά τρισδιάστατα σχέδια και οι λεπτομέρειες απαιτούν υψηλό επίπεδο καλλιτεχνίας.

Φέτος, βλέπουμε μέσα από το Instagram και μέσα από το ταλέντο των καλύτερων nail artists παγκοσμίως, να έχει αναδυθεί μια τάση που σίγουρα θα κάνει θραύση το καλοκαίρι. Αν την υιοθετήσεις από τώρα, θα φέρει ένα βήμα πιο κοντά την θάλασσα και τις διακοπές, αφού δεν μπορούμε πραγματικά να σκεφτούμε άλλο σύμβολο που να αντιπροσωπεύει περισσότερο το καλοκαίρι, τις διακοπές μας, την ελευθερία μας και γενικότερα όλα αυτά για τα οποία ανυπομονούμε όλοι φέτος.

Αναφερόμαστε φυσικά στα σχέδια με κοχύλια και ακόμη πιο ειδικά στην τρισδιάστατη απεικόνιση τους στα νύχια μας. Η υφή που αποκτούν στα tips ή σε όλη την επιφάνεια, τα κάνουν να φαίνονται σα πραγματικά κοχύλια και αν και πρόκειται για ένα αρκετά ιδιαίτερο σχέδιο, όταν είναι προσεγμένο και απεικονισμένο μινιμαλιστικά, σίγουρα μπορεί να δείξει πολύ σικ και εντυπωσιακό. Μπορεί να υιοθετηθεί σε όλα τα νύχια ή μόνο σε ένα και να συνδυαστεί με άλλα καλοκαιρινά σύμβολα. Εμείς δεν σου κρύβουμε την προτίμηση μας στο πρώτο και στο δεύτερο σχέδιο που θα δεις παρακάτω.

Στο τέλος της σελίδας θα βρεις και ένα πολύ ωραίο και εύκολο tutorial για να πετύχεις αυτά τα φανταστικά νύχια κοχύλια. Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

View this post on Instagram

A post shared by Amy Rickaby (@beautyworksbyamy)

View this post on Instagram

A post shared by Tal (@nail_art_by_tal)

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται