Σέξι Καλοκαιρινά Χτενίσματα Χωρίς Θερμότητα Για Να Δοκιμάσεις Τώρα

Κοινοποιήστε!

Έχουμε συγκεντρώσει τα 5 πιο σικ και σέξι χτενίσματα χωρίς θερμότητα για το καλοκαίρι, για τις βραδινές σου εξόδους και όχι μόνο

Δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού, της βιασύνης να βγούμε το γρηγορότερο από το σπίτι αλλά και της λιγοστής όρεξης να ασχοληθούμε με πολύωρο styling, καμία γυναίκα δεν μπαίνει στον κόπο του ισιώματος και έπειτα του ψαλιδιού για μπούκλες, για να έχει το τέλειο χτένισμα. Ιδίως αν μόλις βγούμε από το σπίτι, ξέρουμε ότι μπορεί να ιδρώσουμε και να βρεθούμε στο λεπτό με φριζαρισμένο μαλλί.

Από την άλλη, όλες θέλουμε ένα σικ, σέξι, χωρίς θερμότητα χτένισμα, που θα δείχνει επιμελημένο και θα ενδείκνυται για τις βραδινές μας εξόδους και όχι μόνο. Και σήμερα θα σας προτείνουμε ακριβώς αυτό.

Παρακάτω, θα δείτε 5 σέξι χτενίσματα για τις βραδινές σας εξόδους, που δεν απαιτούν θερμικό styling και δείχνουν απόλυτα επιμελημένα.

#1. Mermaid hair

Τα κυματιστά μαλλιά παραλίας, είναι το απόλυτο και ήδη σας προτείναμε αρκετούς τρόπους για να το πετύχετε. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα surf spray του εμπορίου όπως το Bumble and Bumble surf spray Bumble and Bumble surf spray, (από 9,30 €). Σε βρεγμένα μαλλιά, χωρίστε τα σε 8 τμήματα, 4 πίσω και 2 σε κάθε πλευρά. Ψεκάστε ένα-ένα τα τμήματα και κατσαρώστε με τα δάχτυλα. Αφήστε να στεγνώσουν φυσικά. Διάβασε περισσότερους τρόπους: πώς να κάνετε κυματιστά μαλλιά.

#2. Ψηλή αλογοουρά

Οι bubble αλογοουρές μπορεί να είναι trendy και διαφορετικές από ότι έχουμε συνηθίσει, αλλά σέξι…δε μπορείς να τις πεις. Προτίμησε την κλασσική, σέξι ψηλή αλογοουρά που είναι εξίσου, εύκολη και γρήγορη. Κρέπαρε λίγο την κορυφή για επιπλέον όγκο και για να φαίνεται πιο βραδινή.

#3. Ψηλός κότσος με τσουλούφια

Σέξι και σικ, ο ψηλός κότσος δεν απογοητεύει ποτέ. Αν και εδώ ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγο styling με ένα ψαλίδι για μπούκλες, πάλι θεωρείται αρκετά γρήγορο καθώς θα το περιορίσεις μόνο σε δύο πλαινά τσουλούφια.

#4. Braids

ΟK, αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο να το κάνεις μόνη σου αν δεν πιάνουν τα χέρια σου, αλλά η κομμώτρια θα στο κάνει μέσα σε ένα εικοσάλεπτο. Δεν χρειάζεται πιστολάκι, είναι δυναμικό και σέξι και το λατρεύουμε για το καλοκαίρι.

#5. Wet look χτένισμα

Το κλειδί σε αυτό το look, είναι φυσικά το gel αλλά και η επιμελημένη χρήση του. Αν έχετε πολλά μαλλιά, πρέπει οπωσδήποτε να είναι βρεγμένα καλά. Χωρίστε σε αρκετά τμήματα και δουλεύετε ξεκινώντας από τις ρίζες προς τις άκρες. Αν έχετε λίγα μαλλιά, μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμη και σε στεγνά μαλλιά. Ξεκινήστε από τις ρίζες, ενώ λιγοστεύετε την ποσότητα που θα εφαρμόσετε στις άκρες, ώστε να μην πέσει εντελώς ο όγκος των μαλλιών.

Κοινοποιήστε!