Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μπαλαγιάζ Looks Σε Κοντά Μαλλιά

Έχοντας δείξει αμέτρητα balayage looks σε μακριά μαλλιά και σε όλα σχεδόν τα χρώματα, σήμερα ήρθε η ώρα να σας αποδείξουμε πως το μπαλαγιάζ μπορεί να δείξει πανέμορφο και σε κοντά μαλλιά. Φτάνει φυσικά, να είναι υγιή και φροντισμένα.

Είτε έχετε σπαστά, σγουρά ή ίσια μαλλιά, είτε έχετε layers, είτε μύτες, είτε ένα απλό blunt κούρεμα, το μπαλαγιάζ είναι ο καλύτερος τρόπος να προσθέσετε κάτι έξτρα εντυπωσιακό στα μαλλιά σας. Επιπλέον, η διάσταση και οι γραμμές που δημιουργούνται οπτικά μέσω του μπαλαγιάζ, ξεγελούν το μάτι και τα κάνουν να φαίνονται πιο γεμάτα αλλά και πιο μακριά.

Ποια είναι τα balayage looks που θα αναδείξουν τα κοντά μαλλιά

Ενώ στα μακριά μαλλιά, το μπαλαγιάζ ombre μπορεί να δείξει υπέροχο, αυτό δεν σημαίνει πως το αποκλείουμε από τα κοντά μαλλιά. Αυτό που πραγματικά όμως δείχνει εντυπωσιακό σε κοντά μαλλιά, είναι το rooted look, δηλαδή ένα μονοδιάστατο χρώμα με φυσική ρίζα, αλλά και οι μπαλαγιάζ ανταύγειες αν θέλεις περισσότερη διάσταση.

Ακόμη, το face balayage, -για το οποίο έχουμε μιλήσει εκτενώς στις τεχνικές του μπαλαγιάζ που πρέπει να ξέρεις- είναι ακόμη μια μπαλαγιάζ τεχνική που ταιριάζει πολύ σε κοντά μαλλιά. Φωτίζει το πρόσωπο και προσθέτει πολύ ενδιαφέρον στο hairlook σας.

ALSO READ: Πώς Να Μακρύνεις Τα Μαλλιά Σου Πιο Γρήγορα

Δείτε παρακάτω, περισσότερα από 20 μπαλαγιάζ, σε διάφορα χρώματα και κουρέματα και πάρτε ιδέες για το νέο σας look. Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται