Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

10 Κοντά Haircuts Που Θα Σε Εμπνεύσουν Για Αλλαγή

Αν βαρέθηκες το κούρεμα σου δες 10 εκπληκτικά κοντά κουρέματα που θα σε εμπνεύσουν να τολμήσεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου.

Τα κοντά μαλλιά, είναι πρόβλημα ή ελευθερία; Τόσες πολλές γυναίκες σκέφτονται να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά, αλλά είτε δεν είναι σίγουρες για το αποτέλεσμα, ή αβέβαιες για την επιλογή του σωστού και πιο κολακευτικού κουρέματος.

Όταν σκεφτόμαστε ένα κοντό κούρεμα, φοβόμαστε συνήθως ότι μόλις κόψουμε τα μαλλιά μας κοντά, θα χάσουμε τη θηλυκότητά μας ή θα καταλήξουμε με κάτι που δείχνει ξεπερασμένο.

Μην ανησυχείτε, γιατί τα καρέ και γενικότερα τα κοντά μαλλιά συνεχίζουν να είναι δυνατές τάσεις και σίγουρα δεν μειώνουν την θηλυκότητα μας. Αντιθέτως, προσδίδουν στυλ και κομψότητα.

Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, θα τα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, για να βρείτε αυτό που θα σας αντιπροσωπεύει και θα σας δώσει στυλ. Θα εκπλαγείτε με το πόσο σικ και σοφιστικέ μπορείτε να δείξετε με ένα κοντό κούρεμα.

Προσθέστε την διευκόλυνση και την ελευθερία που προσφέρει ένα κοντό κούρεμα, ιδίως στις υψηλές θερμοκρασίες κατά την καλοκαιρινή σεζόν και θα δείτε πως στην πραγματικότητα, τα κοντά κουρέματα έχουν πολλά οφέλη και επιλογές.

ALDO READ: Τι Είναι Το Μπαλαγιάζ

Οι επιλογές και τα στυλ είναι αμέτρητα. Σας βεβαιώνουμε πως είναι όσα και για τα μακριά μαλλιά.

Δείτε παρακάτω τα haircuts που μας εντυπωσίασαν και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα!

LOB + 90s ROGUE ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

ΑΣΗΜΙ PIXIE CUT ΜΕ ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΪ

LOB ΜΕ ΥΦΗ

ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ LAYERS

ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΚΑΡΕ ΜΕ ΥΦΗ

BLUNT LOB CUT

TWO-TONE BOB ΜΕ LAYERS

BOB ΜΕ ΥΦΗ

ΒΟΒ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ

LAYERED PIXIE ΜΕ UNDERCUT

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται