10 Κοντά Haircuts Που Θα Σε Εμπνεύσουν Για Αλλαγή

Κοινοποιήστε!

Αν βαρέθηκες το κούρεμα σου δες 10 εκπληκτικά κοντά κουρέματα που θα σε εμπνεύσουν να τολμήσεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου.

Τα κοντά μαλλιά, είναι πρόβλημα ή ελευθερία; Τόσες πολλές γυναίκες σκέφτονται να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά, αλλά είτε δεν είναι σίγουρες για το αποτέλεσμα, ή αβέβαιες για την επιλογή του σωστού και πιο κολακευτικού κουρέματος.

Όταν σκεφτόμαστε ένα κοντό κούρεμα, φοβόμαστε συνήθως ότι μόλις κόψουμε τα μαλλιά μας κοντά, θα χάσουμε τη θηλυκότητά μας ή θα καταλήξουμε με κάτι που δείχνει ξεπερασμένο. Μην ανησυχείτε, γιατί καταρχάς οι τάσεις φέτος περιλαμβάνουν το κοντό καρέ στα πιο δυνατά trends του 2021.

Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, θα τα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, για να βρείτε αυτό που θα σας αντιπροσωπεύει και θα σας δώσει στυλ. Θα εκπλαγείτε με το πόσο σικ και σοφιστικέ μπορείτε να δείξετε με ένα κοντό κούρεμα. Προσθέστε την διευκόλυνση και την ελευθερία που προσφέρει ένα κοντό κούρεμα, ιδίως στις υψηλές θερμοκρασίες της καλοκαιρινής σεζόν και θα δείτε πως στην πραγματικότητα, τα κοντά κουρέματα έχουν πολλά οφέλη και επιλογές.

ALDO READ: Τι Είναι Το Μπαλαγιάζ

Οι επιλογές και τα στυλ είναι αμέτρητα. Σας βεβαιώνουμε πως είναι όσα και για τα μακριά μαλλιά. Δείτε παρακάτω τα haircuts που μας εντυπωσίασαν και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα!

LOB + 90s ROGUE ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

ΑΣΗΜΙ PIXIE CUT ΜΕ ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΪ

LOB ΜΕ ΥΦΗ

ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ LAYERS

ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΚΑΡΕ ΜΕ ΥΦΗ

BLUNT LOB CUT

TWO-TONE BOB ΜΕ LAYERS

BOB ΜΕ ΥΦΗ

ΒΟΒ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ

LAYERED PIXIE ΜΕ UNDERCUT

Κοινοποιήστε!