Εντυπωσιακά Και Εύκολα Χτενίσματα Για Κοντά Μαλλιά Για Ενδιαφέροντα Looks

Κοινοποιήστε!

Δες 8 εντυπωσιακά και εύκολα χτενίσματα για κοντά μαλλιά αλλά και για μεσαίου μήκους μαλλιά και κάνε πιο ενδιαφέρον το look σου.

Εάν νομίζεις ότι τα κοντά μαλλιά δεν διατίθενται για πολλά διαφορετικά χτενίσματα, σήμερα θα σου αποδείξουμε το αντίθετο.

Τώρα μάλιστα που διανύουμε καλοκαιρινή σεζόν και οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν, πολλές γυναίκες φρεσκάρουν το κούρεμα τους αφαιρώντας αρκετούς πόντους για να διευκολύνονται μέσα στους καύσωνες.

Τα κοντά μαλλιά άλλωστε -και δεν μιλάμε μόνο για τα αγορέ κουρέματα- δίνουν τύπο και στυλ άμεσα και είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια, οπότε ξέρουμε πως πολλές ενδιαφέρεστε να δείτε νέα χτενίσματα για κοντά μαλλιά.

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ και κάναμε μια μεγάλη έρευνα στο Instagram και στους καλύτερους hair styling λογαριασμούς, για να βρούμε τα ωραιότερα και πιο εύκολα χτενίσματα για εσάς.

Εάν λοιπόν έχετε βαρεθεί να κάνετε το ίδιο hairstyle συνέχεια, δείτε τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

#1. Boho beach waves με στριφογυριστά πλεξουδάκια

#2. Για επίσημα events, πιάσε τα μισά μαλλιά σου με ένα σικ κλιπ

#3. Fake braid, πεντάλεπτο χτένισμα με τσιμπιδάκια για όλες τις περιστάσεις

#4. Τσουλούφια με τα μισά μαλλιά πιασμένα ψηλά. Απαραίτητο styling με κάποιο προϊόν για sleek look.

#5. Κλασσική Γαλλική πλεξούδα

#6. Πλαϊνή loop πλεξούδα που καταλήγει σε χαμηλή κοτσίδα

#7. Styling με μπαρέτες στη μία πλευρά και κυματισμούς με όγκο στην άλλη πλευρά

#8. Σε ίσια μαλλιά, κάνε beach waves με σίδερο μαλλιών

Κοινοποιήστε!