Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Side French: Το Γαλλικό Μανικιούρ Που Θα Σε Ενθουσιάσει

Το Γαλλικό μανικιούρ επανεφευρίσκεται και αναδημιουργείται για ακόμη μια φορά.

Όπως σας είπαμε και στο Trend Forecast για τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για το 2021, αυτά που προβλέπουμε πως θα επικρατήσουν είναι το mix’n’match μανικιούρ, τα αφηρημένα σχέδια και το side French mani -πλαϊνό Γαλλικό μανικιούρ- για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα.

Τι ακριβώς είναι το side French μανικιούρ

Όπως καταλαβαίνεις από τα συμφραζόμενα, το side French είναι μια παραλλαγή του κλασσικού Γαλλικού μανικιούρ η οποία αντί να χρωματίζει διαφορετικά τα tips του νυχιού, χρωματίζει μια λεπτή γραμμή στο πλάι. Θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε βλέποντας παρακάτω τα ωραιότερα σχέδια που συγκεντρώσαμε για να πάρεις έμπνευση.

Είναι πανεύκολο για την μανικιουρίστ σου, είναι αρκετά εύκολο για να το κάνεις ακόμη και μόνη σου στο σπίτι, αν δεν προλαβαίνεις να πάρεις σειρά μετά το άνοιγμα των καταστημάτων. Η αλήθεια είναι πως το side French δεν είναι καινούριο, αλλά φέτος θα το δούμε όσο ποτέ. Επιστράτευσε ότι βερνίκια έχεις, γιατί γίνεται με ότι μπορείς να φανταστείς. Είτε μίνιμαλ nude, λευκά, μαύρα, είτε glam μεταλλιζέ ή με glitter, μπορείς να δημιουργήσεις την εκδοχή που σου αρέσει.

Δες τα πιο εντυπωσιακά πλαϊνά Γαλλικά μανικιούρ που εντοπίσαμε και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για όλα τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται