4 Συμβουλές Για Όμορφα Πόδια

Πόδια…έξω.

Για την υγεία σου αλλά και την ομορφιά σου, ακολούθησε αυτές τις συμβουλές για όμορφα πόδια, χειμώνα και καλοκαίρι και δες τα αγαπημένα μας beauty products.

Η όμορφη εμφάνιση των ποδιών απαιτεί προσωπική φροντίδα που όμως οι περισσότερες γυναίκες παραμελούν. Η ορθοστασία, τα ψηλά τακούνια, η έλλειψη άσκησης και η κατακράτηση υγρών λόγω κακής διατροφής, επιβαρύνουν τη σωστή κυκλοφορία του αίματος αυξάνοντας την αίσθηση της κούρασης.

Τα tips που ακολουθούν αποτελούν τη βασική φροντίδα για τα πόδια σας, γιατί το αξίζουν.

ALSO READ: Ιριδίζοντα Λάδια Για Το Σώμα Και Τα Μαλλιά

Συμβουλές για όμορφα πόδια

 

1.  Απολέπισε τα πόδια σου κατά τη διάρκεια του ντους. Στην ήδη βρεγμένη επιδερμίδα, άπλωσε ένα προϊόν απολέπισης κοκκώδους υφής και κάνε μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω ξεκινώντας από τα πέλματα. Η πίεση πρέπει να είναι αργή και βαθιά σαν να προσπαθείς να παρασύρεις το προϊόν.

2. Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή και υγιή εμφάνιση των ποδιών. Οι πλούσιες σε αλάτι και λιπαρά τροφές σε συνδυασμό με χαμηλή πρόσληψη νερού, ευνοεί την κατακράτηση υγρών και την εμφάνιση κιρσών και κυτταρίτιδας.

3. Μια αποτελεσματική φροντίδα για τα πρησμένα και κουρασμένα πόδια, είναι να τα βρέχεις με κρύο νερό στο τέλος της ημέρας και στη συνέχεια να τα ανασηκώνεις υψηλότερα από το υπόλοιπο σώμα με τη βοήθεια μαξιλαριών.

4. Χρησιμοποίησε ελαστικές κάλτσες που ασκούν ομοιόμορφη συμπίεση καθώς έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες που τις χρησιμοποιούν έχουν λιγότερα προβλήματα κυκλοφορίας.

 

Τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης

Clinique Sparkle Skin Body κρέμα απολέπισηςClinique Sparkle Skin Body κρέμα απολέπισης (27,20 €)


Clarins Tonic Body Treatment Oil

Clarins Tonic λάδι σώματος για τόνωση και σύσφιξη (49,40€)


Clarins Stretch Mark Minimizer

Clarins Stretch Mark Minimizer κρέμα για ραγάδες (44,20 €)


Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil

Tom Ford Soleil Blanc ιριδίζον λάδι σώματος 81,90€


Το άρθρο επιμελήθηκε η Μαρίνα Σιούτη, make up & nail artist και αισθητικός

No Comments Yet

Comments are closed