Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα ωραιότερα skin scents για να αγοράσεις τώρα

Skin scents: διάβασε τι είναι, γιατί τα αγαπάμε και ποια ψηφίζουμε ως τα ωραιότερα των οίκων αρωμάτων, για να δοκιμάσεις τώρα

Όπως σε όλους τους τομείς της ομορφιάς, έτσι και στα αρώματα υπάρχουν πολλές κατηγορίες αλλά και κάποιες τάσεις που κυριαρχούν ανά διαστήματα. Στην παρούσα περίοδο, βλέπουμε μια τάση να δημιουργείται από τα brands και να υιοθετείται από τις απανταχού perfume lovers και αυτή η τάση, είναι τα skin scents.

Τι είναι τα skin scents

Σε γενικές γραμμές, για να χαρακτηριστεί ένα άρωμα skin scent, πρέπει αρχικά να το μυρίζεις μόνο εσύ ή όποιος βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο δέρμα σου.

Πρέπει επίσης να είναι πολύ απαλό και διακριτικό και να προσομοιάζει την μυρωδιά του δέρματος, σε συνδυασμό με νότες όπως το musk, το λινό, το βαμβάκι, το αλάτι, το βέτιβερ και τα απαλά λευκά άνθη.

Σε πιο τεχνική ανάλυση, τα skin scents συνήθως περιέχουν τη συνθετική νότα Ιso E Super η οποία πατενταρίστηκε από την εταιρεία International Fragrances and Flavors. Πρόκειται για μια σχεδόν ανθρώπινη, μυστηριώδη νότα, που προσθέτει μια απροσδιόριστη γοητεία σε αυτόν που την φοράει στο δέρμα του. Είναι απαλά ξυλώδης, σχεδόν βελούδινη και διαθέτει την μοναδική ιδιότητα να εξαφανίζεται και να επανεμφανίζεται πάνω στο δέρμα, αλλά και να μυρίζει διαφορετικά σε κάθε δέρμα.

Πότε να προτιμήσεις ένα skin scent

Ένα τόσο διακριτικό άρωμα, είναι τέλειο για τις πολύ ζεστές μέρες όταν κανείς δεν αντέχει να μυρίζει γύρω του βαριά αρώματα και όταν οι τόσο υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να επηρεάσουν πολύ το αποτέλεσμα ενός αρώματος. Η υγρασία επίσης κάνει τα αρώματα να μυρίζουν πιο έντονα, οπότε τα skin scents ενδείκνυνται και για όσες κατοικούν σε περιοχές με υψηλό ποσοστό υγρασίας.

Ένας άλλος λόγος να προτιμήσεις ένα skin scent, είναι καθαρά για τον μινιμαλισμό του. Υπάρχουν γυναίκες που αγαπούν τα βαριά αρώματα και άλλες που θέλουν κάτι πολύ διακριτικό, ήσυχο και μίνιμαλ όπως και το φυσικό τους μακιγιάζ.

Τέλος, ένα skin scent μπορείς να το προτιμήσεις για την ιδιαιτερότητα που έχει, να το μυρίζεις -σχεδόν- μόνο εσύ. Σαν ένα δικό σου, καλά κρυμμένο μυστικό, που κρατάς για να απολαμβάνεις μόνο εσύ και όσοι εσύ επιλέγεις να τους το φανερώσεις.

Τα καλύτερα skin scents για να αγοράσεις τώρα

#1. Juliette has a gun Lady Vengeance

Juliette has a gun Lady Vengeance edp από 85,00 €

Αν και το όνομα -όπως και η συσκευασία- υποδεικνύουν ένα σέξι, αισθησιακό, βαρύ άρωμα, το Lady Vengeance κινείται αρκετά μακριά από αυτά τα χαρακτηριστικά. Ζεστό, κρεμώδες τριαντάφυλλο σε μια γλυκιά βάση με βανίλια, Iso E Super, Ambroxan και μόσχο. Ξεκινάει αρκετά δυνατά, αλλά καταλήγει σε μια ήπια βάση, αρκετά θηλυκή και σοφιστικέ.


#2. Narciso Rodriguez Pure Musk For Her

Narciso Rodriguez Pure Musk For Her edp από 51,92 €

Κρεμώδες, απαλό και θηλυκό musk που πραγματικά θα απολαμβάνεις να μυρίζεις επάνω σου καθημερινά. Αποτελεί το τέλειο base άρωμα για να κάνεις layering με κάποιο άλλο άρωμα και να δημιουργήσεις κάτι εντελώς μοναδικό, που θα είναι το δικό σου χαρακτηριστικό άρωμα. Εξάλλου, κανείς δεν φτιάχνει καλύτερα musky αρώματα από τον Narciso Rodriguez.


#3. By Rosie Jane Rosie

By Rosie Jane Rosie edp 63,95 €

Vegan, ανακυκλώσιμο και εμπνευσμένο από το ανθρώπινο σώμα, το Rosie είναι ένα κλασσικό skin scent με νότες από βανίλια, μόσχο και τριαντάφυλλο. Όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα, αναδύει μια καθαρή μυρωδιά, σαν φρεσκοπλυμένα λινά σεντόνια.


#4. TRUSSARDI My Name

TRUSSARDI My Name

TRUSSARDI My Name eau de parfum από 36,73€/30ml

Διακριτικό, θηλυκό, απαλό και ιδιαίτερο, το My Name είναι ένα από τα πιο safe αρώματα της πουδρέ κατηγορίας, καθώς ακόμη και κάποια από αυτά μπορούν να γίνουν υπερβολικά πουδρέ και κάποιες φορές αποπνικτικά. Το My Name, συνδυάζει πουδρέ με γλυκές νότες όπως η βιολέτα, η βανίλια, το musk και το ηλιοτρόπιο. Για εμάς είναι το απόλυτο, πουδρέ skin scent.


#8. Chloe Love Story

Chloe Love Story edp από 40,87 €

Μπορεί να το προτείνουμε ως ένα από τα πιο ωραία αρώματα για την ημέρα του γάμου σου, η αλήθεια είναι όμως πως είναι τόσο ελαφρύ και διακριτικά θηλυκό που σίγουρα μπορείς να το φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στα προσωπικά σου ραντεβού, που θέλεις κάτι απαλό, διακριτικό και θηλυκό.

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται