Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σοκολατί μπαλαγιάζ: η απόλυτη επιλογή για Φθινόπωρο & Χειμώνα

Σοκολατί Μπαλαγιάζ: Η Απόλυτη Επιλογή Για Φθινόπωρο - The Cover

Το σοκολατί μπαλαγιάζ είναι η απόλυτη επιλογή για φθινόπωρο και χειμώνα. Διάβασε σε ποιες ταιριάζει και δες εντυπωσιακά hairlooks που θα σου δώσουν έμπνευση.

Το σοκολατί, μπορεί να μην είναι μία από τις αποχρώσεις που φιγουράρουν στις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά αλλά είναι μια κλασσική απόχρωση που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων όλων των γυναικών. Ιδιαίτερα, μόλις οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν.

Σε ποιες ταιριάζει το σοκολατί χρώμα στα μαλλιά

Το σοκολατί χρώμα είναι ιδανικό για γυναίκες με σκούρα βάση στα μαλλιά και αν το φυσικό σου βρίσκεται κάπου στο επίπεδο 4-5, είσαι η ιδανική υποψήφια. Η hair colorist θα προσθέσει απλά κάποιους ζεστούς τόνους στο φυσικό σου και δεν θα χρειαστείς την βοήθεια του ντεκαπάζ.

Όσον αφορά τις επιδερμίδες, το σοκολατί ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας (ανοιχτή, ανοιχτομεσαία, μεσαία, σκούρα) αλλά όχι σε όλους τους υποτόνους.

Επειδή λανθασμένα ίσως ακούς ή διαβάζεις, πως οι ζεστές αποχρώσεις ταιριάζουν πάντα στις ζεστές επιδερμίδες, σήμερα θα καταρρίψουμε όλους αυτούς τους μύθους. Το σοκολατί, που είναι ένα ζεστό γήινο χρώμα, όπως και άλλες ζεστές αποχρώσεις της παλέτας, μπορούν να αναδειχτούν περισσότερο σε επιδερμίδες με ψυχρούς υποτόνους, καθώς θα προσδώσουν ισορροπία.

Σε επιδερμίδες με ζεστούς υποτόνους, μπορεί να βγάλουν ακόμη περισσότερο προς τα έξω τους ροζ υποτόνους της και το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικά “ζεστό” κάνοντας σε να δείχνεις κοκκινισμένη. Στις ουδέτερες επιδερμίδες, φυσικά ταιριάζει απίστευτα το σοκολατί και όλες οι κοντινές ζεστές αποχρώσεις.

Δες παρακάτω, 6 φανταστικά hairlooks με σοκολατί τόνους και πάρε ιδέες για το επόμενο σου hairlook.

#1. Σοκολατί σε κάραμελ colormelt

#2. Καραμελ μπαλαγιάζ σε σοκολατί βάση

#3. Σοκολατί μπαλαγιάζ σε μαύρη βάση

#4. Ανοιχτό σοκολατί μπαλαγιάζ

#5. Σοκολατί μπαλαγιάζ sombre

#6. Σοκολατί μπαλαγιάζ με ξανθές άκρες και ξανθό money piece