Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Split Hem Looks & Hot Συνδυασμοί Με Τα Παπούτσια Της Νέας Σεζόν

Split hem παντελόνια: με τι παπούτσια να φορέσεις την πιο hot τάση της νέας σεζόν, τα παντελόνια με άνοιγμα στον ποδόγυρο

Όπως είπαμε και στο αφιέρωμα για τις τάσεις στα παντελόνια Φθινόπωρο 2021-Χειμώνας 2022, υπάρχει ένα microtrend που αυτή τη σεζόν, μπορεί να κάνει κάθε σου look πιο ενδιαφέρον στιλιστικά.

Τα split hem παντελόνια, με το χώρισμα στον ποδόγυρο -αλλιώς ονομάζονται και “slit hem” που σημαίνει σκίσιμο στον ποδόγυρο- θα μας απασχολήσουν πολύ αυτή τη σεζόν.

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια, που αφορά το μικρό άνοιγμα στα παντελόνια είναι μπροστά είτε στο πλάι, θα την συναντήσεις σε κάθε είδος παντελονιού. Κολάν, jeans και υφασμάτινα ή πλεκτά ριμπ παντελόνια, θα φέρουν αυτή την μικρή λεπτομέρεια, που θα κάνει όλη την διαφορά.

Μας αρέσει γιατί μπορεί να συνδυαστεί με ότι παπούτσι βρίσκεται στη ντουλάπα μας. Από πέδιλα και mules -goodbye μέχρι την άνοιξη- μέχρι sneakers, chunky μοκασίνια, γόβες, μπαλαρίνες και μποτάκια.

Δες παρακάτω, πώς τα φορούν ήδη οι κορυφαίες fashionista οι οποίες δείχνουν ξετρελαμένες με το microtrend και πάρε ιδέες για τα δικά σου look.

Προτάσεις αγοράς: παντελόνια με άνοιγμα στον ποδόγυρο

Mango μοβ πλεκτό παντελόνι €49.99


Split hem jeans 31,20 €


Μπεζ split hem παντελόνι 33,90€

Ετικέτες: