Πώς Να Παραμένεις Όμορφη Σε Πολύωρες Πτήσεις

Advertisements

Jet-setting tips.

Τα πολύωρα ταξίδια, μπορούν να να αφήσουν το δέρμα σου στεγνό από υγρασία και να χρειαστεί να αλλάξεις για αρκετές ημέρες, προϊόντα περιποίησης και την ρουτίνα ομορφιάς που εφαρμόζεις. Εκτός και αν ακολουθήσεις τα tips μας, για να παραμένεις όμορφη σε μια πολύωρη πτήση και να καταφτάσεις στον προορισμό σου ακτινοβολώντας, σαν να έχεις μόλις κάνει επαγγελματικό facial.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς κατά το πακετάρισμα, είναι πως στις χειραποσκευές δεν επιτρέπονται υγρά σε συσκευασίες μεγαλύτερες των 100ml και πρέπει να μεταφέρονται σε διάφανο νεσεσέρ με μέγιστη χωρητικότητα 1lt.

Σετ 5 Μπουκαλακια και Διάφανο Νεσεσερ

Σετ 5 Μπουκαλακια και Διάφανο Νεσεσερ 7.60

Advertisements
Βήμα 1ο: Καθαρισμός Προσώπου

Ο χώρος του αεροδρομίου είναι γεμάτος ρύπους και πρέπει να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου μόλις μπεις στο αεροπλάνο και να καθαρίσεις σωστά το δέρμα σου ώστε να μπορέσει να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια. Ιδανικά για καθαρισμό on the go, τα Gently Off Wipes + Micellar Water από την MAC (10€).

Βήμα 2ο: Βαθιά ενυδάτωση

Ο χώρος της καμπίνας έχει τόσο χαμηλό ποσοστό υγρασίας, που μπορεί να ξηράνει το δέρμα σου μέσα σε λίγες ώρες. Η χρήση της ενυδατικής σου είναι σίγουρα απαραίτητη, σε συνδυασμό όμως με ένα προϊόν που θα εντείνει την δράση της. Αυτό μπορεί να είναι ένα σέρουμ με βάση το νερό που θα εφαρμόσεις πριν από την ενυδατική ή ένα έλαιο που θα χρησιμοποιήσεις μετά την ενυδατική, ώστε να σφραγίσεις την υγρασία της μέσα στο δέρμα. Ακόμη, μια αναζωογονητική μάσκα ματιών που θα εφαρμόσεις λίγη ώρα πριν την προσγείωση θα σε κάνει να δείχνεις πολύ πιο ξεκούραστη, ενώ μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και λάμψης μπορεί σίγουρα να αποδώσει τα μέγιστα μόλις φτάσεις στον προορισμό σου.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσεις και ένα lip balm που θα κρατήσει ενυδατωμένα τα χείλη σου καθ’όλη την διάρκεια της πτήσης.

Shiseido ενυδατική κρέμα gel

Shiseido ενυδατική κρέμα gel 54,00 €

 

 

Darphin Hydraskin σέρουμ εντατικής ενυδάτωσης

Darphin Hydraskin σέρουμ εντατικής ενυδάτωσης  42,50 €

 

 

Avene Soin Levres sensibles φροντίδα για ευαίσθητα χείλη

Avene Soin Levres sensibles φροντίδα για ευαίσθητα χείλη  4,86 €

 

Estee Lauder advanced night repair αναζωογονητική μάσκα ματιών

Estee Lauder advanced night repair αναζωογονητική μάσκα ματιών 67,50 €

 

Βήμα 3ο: Φροντίδα εκ των έσω

Φυσικά, σε μια πολύωρη πτήση πρέπει να μένεις διαρκώς ενυδατωμένη και να αφήσεις τον εαυτό σου να ξεκουραστεί. Μην ξεχάσεις την απαραίτητη μάσκα ύπνου και το μαξιλάρι αυχένα που θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς σωστά. Μια σταγόνα έλαιο λεβάντας πίσω από τα αυτιά θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις ευκολότερα.Βελούδινο μαξιλάρι ταξιδίου

Advertisements

 

Βελούδινο μαξιλάρι ταξιδίου 6.91

No Comments Yet

Comments are closed

Ενεργοποίηση Ειδοποιήσεων    OK No thanks