Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αυτό Το Style Hack Θα Μεταμορφώσει Όλα Σου Τα Φορέματα

Αυτό το στιλιστικό τρικ θα μεταμορφώσει τα φορέματα σου, θα τα στενέψει και θα τους χαρίσει μοναδικό, μοντέρνο στυλ

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο ειδικευόμαστε στο The Cover -πέραν του μπαλαγιάζ, των αρωμάτων και των Trend Forecasts- αυτό είναι σίγουρα τα στιλιστικά τρικ και οι στιλιστικές συμβουλές που σου παρέχουμε. Καθημερινά ανακαλύπτουμε αναρίθμητα άρθρα σε εγχώρια site που αντλούν έμπνευση από τα αφιερώματα μας και τα αναπαράγουν είτε αυτολεξί…είτε σε περίληψη.

Επιπλέον, έχουμε τα μάτια μας σε όλο το ίντερνετ -κυριολεκτικά δεν μας ξεφεύγει τίποτα- και έτσι ανακαλύπτουμε ότι καλύτερο υπάρχει σε στιλιστική πρόταση.

Σήμερα, θα σου προτείνουμε ακόμη ένα στιλιστικό τρικ που θα μεταμορφώσει όλα σου τα φορέματα, το οποίο και ανακαλύψαμε στο προφίλ μιας κορυφαίας fashionista, της Sheryl Luke. Η Sheryl Look το εφαρμόζει σε ένα φόρεμα με πολύ κακό fit, για να το φέρει στα μέτρα της.

Εκτός βέβαια από φορέματα, μπορείς να το εφαρμόσεις και σε φαρδιές μπλούζες και σε μακριές μπλούζες και γενικότερα σε ρούχα που δεν έχουν τόσο καλή εφαρμογή πάνω σου. Με μια κίνηση αυτό το τρικ θα τα “στενέψει”, θα τους χαρίσει ξεχωριστό στυλ και μάλιστα θα διαπιστώσεις πως μιμείται πολλά σχέδια των τελευταίων σεζόν, που φέρουν αυτήν την twist λεπτομέρεια. Είναι κυριολεκτικά ιδιοφυές.

Ιδίως το καλοκαίρι, αν φοράς φαρδιά φορέματα τύπου t-shirt, θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Τι θα χρειαστείς για το στιλιστικό τρικ που θα μεταμορφώσει τα φορέματα σου

Θα χρειαστείς μόνο ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά και ένα βραχιόλι. Πέρασε το βραχιόλι στο σημείο του ρούχου που θέλεις να δημιουργήσεις το twist. Κράτησε το σταθερά με το χέρι σου και από την εσωτερική πλευρά του ρούχου, στερέωσε το χρησιμοποιώντας το λαστιχάκι σου. Et voila! Ένα τέλεια fitted ρούχο με μοντέρνο twist.

Φυσικά έχουμε βρει και το φόρεμα της Sheryl Look στο H&M.

Αν δεν παίζει το βίντεο, κάνε κλικ εδώ.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται