Τι Να Φορέσεις Άν Έχεις Περιφέρεια

Διάβασε παρακάτω πώς να τονίσεις ή πώς να κρύψεις με την περιφέρεια σου, ανάλογα με την ψυχολογία σου.

Το μόνο που εσύ πρέπει να αναρωτηθείς πριν επιλέξεις τι θα φορέσεις, είναι αν θέλεις να κρύψεις τις καμπύλες και την περιφέρεια σου ή αν θέλεις να τις τονίσεις.

Άν και εμείς, προτιμούμε σε γενικές γραμμές να βλέπουμε τονισμένες καμπύλες -με σωστό και όχι προκλητικό τρόπο- καταλαβαίνουμε πως ίσως μερικές φορές να λείπει η αυτοπεποίθηση ή ίσως απλά να διανύεις μια μέρα με κακή ψυχολογία.

Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα σε καθοδηγήσουμε να φέρεις την σιλουέτα σου σε ισορροπία και να ξεγελάσεις το μάτι, με τα ανάλογα style tips.

#1. Full και Α-Line φούστες

Εδώ σημασία δεν έχει το μήκος, παρά μόνο το ότι η συγκεκριμένη γραμμή φούστας, δεν αγκαλιάζει τους γοφούς, άρα δεν τους τονίζει.

#2. Πανωφόρια που πέφτουν κάτω από τους γοφούς (Μακριά σακάκια, γιλέκα, καμπαρντίνες, παλτά)

μακρύ σακάκι

Ότι πανωφόρι και να επιλέξεις, αυτό που έχει σημασία είναι να μην πέφτει ακριβώς στο ύψος των γοφών, για να μην τους τονίζει. Εάν πέφτει κάτω από τους γοφούς, σαφώς και κρύβει την περιφέρεια, ενώ αν είναι κοντό και στο κάτω μέρος φοράς κάτι στενό, τότε σίγουρα οι καμπύλες σου θα τονιστούν.

#3. Σκούρες αποχρώσεις σε παντελόνια και φούστες

Cara Loren
Cara Loren

Οι σκούρες αποχρώσεις, ως γνωστόν, αδυνατίζουν. Εάν φορέσεις και κάτι ανοιχτόχρωμο στο επάνω μέρος, θα φέρεις την σιλουέτα σου σε μια ισορροπία.

#4. Φαρδιές παντελόνες

wide leg pants

Τα στενά παντελόνια τονίζουν την περιφέρεια, ενώ τα φαρδιά δημιουργούν μια ενιαία γραμμή στο μάτι και πιο ισορροπημένη.

#5. Τράβηξε την προσοχή στο επάνω μέρος

statement necklace

Ένα statement κολιέ, κεντήματα, ένα βαθύ ντεκολτέ ή ακόμη και ένα τοπ που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους, τραβάει αμέσως την προσοχή στο επάνω μέρος, απομακρύνοντας το μάτι από τους γοφούς.

#6. Φόρεσε μυτερά παπούτσια

Jlo
JLo

Δημιούργησε την εντύπωση μιας πιο “μακριάς” σιλουέτας με μυτερά παπούτσια.

#7. Ψηλόμεσες φούστες και παντελόνια

Kim Kardashian

Όταν ο κορμός “μακραίνει”, η περιφέρεια “μικραίνει”.

#8. Κάθετες ρίγες

striped pants

Το εφέ της κάθετης ρίγας, είναι ευρέως γνωστό. Απέφυγε δια ροπάλου τις οριζόντιες ρίγες, όση αυτοπεποίθηση και αν νιώθεις. Το θέαμα της οριζόντιας ρίγας σε μια μεγάλη περιφέρεια, δεν είναι και πολύ γοητευτικό.

#9. Ρούχα με ζώνες. (Σακάκια, ζακέτες, μπλούζες)

Karla's Closet

Ένα φαρδύ σακάκι, μια ζακέτα, μια μάλλινη μπλούζα, που δίνουν πόντους στο επάνω μέρος, με μια δεμένη ζώνη μπορούν να δώσουν σχήμα στην σιλουέτα σου και να τονίσουν τους γοφούς με ένα κολακευτικό τρόπο.

#10. Τράβηξε την προσοχή στα πόδια

Kylie Jenner
Kylie Jenner

Μπορεί για την περιφέρεια σου να νιώθεις λίγη ανασφάλεια, για τα πόδια σου όμως; Τόνισε τα καλλίγραμμα πόδια σου με μια μίνι φούστα και ψηλά τακούνια.

No Comments Yet

Comments are closed