Ο Πιο Γρήγορος Τρόπος Να Μεταμορφώσεις Τα Τζιν Σου

Σήμερα ξεκινάμε μια καινούρια στήλη, το Styling Tip της ημέρας, όπου κάθε μέρα θα σας δίνουμε και ένα tip είτε για να μεταμορφώσετε το στυλ σας, είτε για να ανακαλύψετε τι σας πηγαίνει περισσότερο, είτε για να ανανεώσετε κάποια κομμάτια που έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας!

Και ξεκινάμε με ένα πολύ απλό tip, που ήδη σας το έχουμε δώσει στην σελίδα μας στο facebook αρκετό καιρό πριν.

Styling tip:

Το brand Vetements, είναι ένα από τα πιο cool streetstyle brands αυτή τη στιγμή και αν έχεις παρατηρήσει παντού ασύμμετρα ρεβέρ και αποδομημένα τζιν παντελόνια, κατά τις πρόσφατες εβδομάδας μόδας, είναι εξαιτίας αυτού του brand και των περιζήτητων jeans του. Όσες fashionistas και top bloggers δεν έχουν φορέσει ακόμη τα deconstructed denim σχέδια του brand, έχουν εμπνευστεί για ένα πολύ εύκολο DIY, αυτό που σας προτείνουμε κι εμείς σήμερα.

Και όπως ακριβώς σας το είπαμε στο facebook:

Πιάστε ψαλίδια και φτιάξτε ασύμμετρα ρεβέρ.
Κόψτε το εμπρός κομμάτι, κόψτε το πίσω δεν έχει σημασία, θα κάνει το look σας πιο ενδιαφέρον και ίσως να αγαπήσετε από την αρχή, αυτό το τζιν που έχετε καταχωνιάσει στη ντουλάπα. Κάντε το όμως στο ύψος επάνω από τον αστράγαλο, για να φανεί αυτό το τόσο δυνατό σημείο, αλλά για να αναδείξετε και τα αγαπημένα σας μποτάκια αστραγάλου.

No Comments Yet

Comments are closed