Λάθη Που Δεν Πρέπει Να Κάνεις Σε Business Looks

Στιλιστικά λάθη, υπάρχουν πολλά και όχι όσον αφορά τους συνδυασμούς τόσο, αλλά περισσότερο όσον αφορά τις “τεχνικές” λεπτομέρειες ενός outfit.

Και αυτά τα λάθη είναι τόσο τραγικά, που μπορούν να υποβαθμίσουν άμεσα ένα look, όσο άψογο και αν είναι στο σύνολο του, όσο εντυπωσιακά και να είναι τα κομμάτια που διάλεξες να συνδυάσεις μεταξύ τους.

στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφεύγεις

 

Δες τα στιλιστικά λάθη που πρέπει πάση θυσία να αποφεύγεις, ιδίως όταν το πρόγραμμα σου περιλαμβάνει επαγγελματικές συναντήσεις.

#1. Iron it

Το σίδερο πρέπει να γίνει ο καλύτερος σου φίλος. Και το πιο cool πουκάμισο του κόσμου να φορέσεις, αν είναι ασιδέρωτο, θα μοιάζεις εντελώς ανοργάνωτη.

#2. Κόντυνε τα τζιν σου

Όχι όλα τα τζιν σου. Αυτά που φοράς μέσα από τα μποτάκια σου, με αποτέλεσμα να σουφρώνουν γύρω στα 10 εκατοστά υφάσματος επάνω από το μποτάκι, κάνοντας σε να δείχνεις ανομοιόμορφη. Φέτος τα cropped είναι και στη μόδα, οπότε δεν έχεις λόγο να τα κρατάς 10 πόντους πιο μακριά από ότι χρειάζεται.

#3. Ένα trend τη φορά

Κανείς δεν θέλει να φαίνεται σαν να προσπαθεί υπερβολικά πολύ, γιατί αν προσπαθείς υπερβολικά πολύ, σίγουρα θα φανεί. Υιόθετησε ένα trend σε κάθε σου look και κράτα το υπόλοιπο σύνολο σε basic κατεύθυνση.

#4. Καθαριότητα

Μπορεί σε κάποιες να φαίνεται εντελώς φυσιολογικό και ευνόητο να καθαρίζουν καθημερινά τα παπούτσια τους, πιστέψτε μας όμως, δεν το κάνουν όλες. Και τα λασπωμένα sneakers δεν αφήνουν καμία θετική εντύπωση.

#5. Προσοχή στα μανίκια

Ενώ κάποια undone τρικ φαίνονται ωραία στο μάτι -όπως είναι το μισοκρυμμένο στη μέση πουκάμισο-, τα μανίκια ενός πουκαμίσου που δεν είναι διπλωμένα σωστά, μπορούν να δείξουν εντελώς αντιαισθητικά αλλά και να κρύψουν το πιο υπέροχο σημείο, τις μανσέτες.
Δες παρακάτω τον σωστό τρόπο να διπλώνεις τα μανίκια σου, με ένα πολύ απλό tip που μάθαμε από την Jenna Lyons, creative director του J.Crew.
To extra tip που θα σου δώσουμε εμείς σε περίπτωση που οι μανσέτες σου δεν στέκονται όπως στο βίντεο, είναι να χρησιμοποιήσεις ταινία διπλής όψης για να τα στερεώσεις στη θέση τους.

No Comments Yet

Comments are closed