Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οδηγός Αγοράς: Minimal Φορέματα Που Θα Θέλεις Να Φοράς Non Stop

Οδηγός αγοράς Καλοκαιρινά καθημερινά φορέματα μίνιμαλ

Οδηγός αγοράς: έχουμε συγκεντρώσει τα ωραιότερα καλοκαιρινά καθημερινά φορέματα σε μίνιμαλ στυλ, που θα θέλεις να φοράς non-stop

Επειδή καλοκαίρι και φορέματα δεν σημαίνει μόνο μποέμ και φλοράλ και επειδή σίγουρα τα κρόσσια, τα βολάν και τα λαχούρια δεν ταιριάζουν και δεν αρέσουν σε όλες, σήμερα έχουμε έναν διαφορετικό οδηγό αγοράς για καλοκαιρινά φορέματα. Έχουμε συγκεντρώσει τα ωραιότερα μίνιμαλ καθημερινά φορέματα που σίγουρα θα θέλεις να φοράς ασταμάτητα.

Οι καθαρές γραμμές και η απλότητα, εξυψώνουν την κομψότητα και ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Επιπλέον, η μοντέρνα αισθητική του μινιμαλιστικού στυλ, σίγουρα βρίσκει περισσότερες εφαρμογές στην καθημερινότητα σου και εξυπηρετεί περισσότερες περιστάσεις.

Εάν λοιπόν κι εσύ δεν είσαι φαν του boho και δυσκολεύεσαι να βρεις κάτι άλλο εκτός από φλοράλ φορέματα για να εντάξεις στο στυλ σου, τότε είσαι στο σωστό site.

Δες παρακάτω το edit με τα ωραιότερα μίνιμαλ καθημερινά φορέματα της αγοράς και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

La Redoute χακί αμάνικο φόρεμα midi €61.49


COS midi φόρεμα μαύρο με σούρες €69


Pink Woman ριμπ φόρεμα με βαθιά πλάτη 19,99 €


H&M σκούρο γκρι ριμπ φόρεμα 17,99 €


Toi&Moi μπεζ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη 79,00€


ASOS λινό μάξι φόρεμα €27.99


COS maxi πορτοκαλί φόρεμα €89


Forever Young θαλασσί φόρεμα midi €69,00


La Redoute αμάνικο φόρεμα με λεπτομέρεια από δαντέλα €50.49


Stories λινό μάξι φόρεμα €69