Το Μεγαλύτερο Trend Της Σεζόν Είναι Eco-Friendly

Η βιώσιμη κομψότητα, φέτος είναι η μεγαλύτερη τάση μόδας. Δες τις πιο stylish προτάσεις αγοράς που σέβονται το περιβάλλον και το στυλ σου.

Βιώσιμη μόδα και αξεσουάρ από φυσικά υλικά | The Cover
Stella McCartney SS17

Τα βιώσιμα υφάσματα και τα φυσικά υλικά, είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη τάση για το Καλοκαίρι 2017, ενώ ταυτόχρονα ο πιο “αργός ρυθμός” της μόδας, εγκαθίσταται στα fashion shows με μια ιδεολογία, που αγκαλιάζει περισσότερο την πραγματικότητα και υιοθετείται από ολοένα και περισσότερους σχεδιαστές υψηλής μόδας, ενώ βλέπουμε συνεχώς και περισσότερες sustainable συλλογές ακόμη και από high street brands που μας έχουν συνηθίσει στην γρήγορη μόδα.

Λινό, βαμβάκι, ψάθα, σχοινί, ξύλο και ανακυκλωμένες ίνες, είναι τα υλικά που συναντάμε περισσότερο σε πρόσφατες Καλοκαιρινές Collections από τα Mango, τα Zara και τα H&M, ενώ η παλέτα κινείται σε ουδέτερους και γήινους τόνους, που υπό το φως του καλοκαιρινού ήλιου, κολακεύουν απίστευτα τις μαυρισμένες επιδερμίδες. Δες προτάσεις αγοράς, που εκτός από stylish, είναι οικολογικές και βιώσιμες. Κάτι που ευχόμαστε να μην παραμείνει ένα απλό trend, αλλά να πυροδοτήσει και ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές στην μέχρι τώρα πολύ “γρήγορη μόδα” που μας προσφέρεται από τα brands αλλά και στην συνείδηση των καταναλωτών.

Διάβασε ακόμη: Οικολογική μόδα και τα brands που αλλάζουν το παιχνίδι

No Comments Yet

Comments are closed