Η σωστή σειρά για το μακιγιάζ σου

Εσύ τι βάζεις πρώτα;

Τα μικρά μυστικά του μακιγιάζ, είναι αυτά που μπορούν να κάνουν ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό και με μεγάλη διάρκεια. Και ενώ πάνω κάτω όλες έχουμε την δική μας ρουτίνα στο μακιγιάζ, κάποια από τα βήματα ίσως είναι καλό να ξανασκεφτείς με ποιά σειρά θα τα κάνεις, εάν θέλεις ένα πιο λαμπερό μακιγιάζ και ένα ομορφότερο δέρμα.

Βήμα 1: Επιδερμίδα

Κρέμα ματιών, κρέμα ενυδάτωσης προσώπου και ένα lip balm, πρέπει να χρησιμοποιούνται πριν από οτιδήποτε άλλο βάζεις στο πρόσωπό σου, εάν θέλεις να έχεις μια τέλεια ενυδατωμένη βάση και να έχει το κραγιόν σου αλλά και το make up μεγαλύτερη διάρκεια.


Βήμα 2: Μάτια

Concealer, σκιές, eye-liner, μολύβι φρυδιών και μάσκαρα πρέπει να χρησιμοποιούνται προτού δημιουργήσεις χρωματική βάση στο πρόσωπό σου, αφού οι σκιές που πέφτουν ή κάποιες κηλίδες από την μάσκαρα πρέπει να μπορούν να διορθώνονται χωρίς να αφαιρούν το μακιγιάζ σου και χωρίς να μουντζουρώνεσαι.


Βήμα 3: Χρωματική βάση

ΒΒ cream, highlighters, σκιάσεις, bronzer και ρουζ μπαίνουν τελευταία και με αυτή την συγκεκριμένη σειρά. Μπορείς αν θες στο τέλος του μακιγιάζ σου να πουδράρεις και την Τ ζώνη του προσώπου σου για να κρύψεις τυχόν λιπαρότητα.


Βήμα 4: Χείλη

Τελευταίο και καλύτερο τα χείλη και είσαι έτοιμη.

No Comments Yet

Comments are closed

Hey You!

Κάνε εγγραφή στο newsletter για να μαθαίνεις όλες τις νέες τάσεις και να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές των e-shops!
Υποσχόμαστε, no spam. 

Σε ευχαριστούμε!