Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Συμβουλές για όγκο σε λεπτά μαλλιά

Συμβουλές για όγκο σε λεπτά μαλλιά - The Cover

Διάβασε 6 πολύ εύκολες συμβουλές για να χαρίσεις πλούσιο όγκο σε λεπτά και άτονα μαλλιά.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην αγαπά τον όγκο στα μαλλιά. Ακόμη και αν δεν γεννήθηκες με αυτό το χαρακτηριστικό, υπάρχουν τρόποι να το δημιουργήσεις και να χαρίσεις και στα πιο λεπτά μαλλιά ασύγκριτο όγκο. Τα πλούσια, γεμάτα όγκο μαλλιά δείχνουν fresh και δημιουργούν μια πιο νεανική όψη. Διάβασε παρακάτω, τις πιο σημαντικές συμβουλές για όγκο σε λεπτά μαλλιά.

#1. Layered κούρεμα

Το νο.1 tip για όγκο στα λεπτά μαλλιά, είναι τα πολλά layers. Κλείσε το ραντεβού σου στο κομμωτήριο και ζήτησε από τον κομμωτή, ένα φιλαριστό κούρεμα που θα δώσει όγκο και κίνηση στα μαλλιά.

#2. Χρησιμοποίησε μεγάλες βούρτσες

Όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι, χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα με μεγάλη διάμετρο και στέγνωνε κάθε τούφα ξεχωριστά, δίνοντας όγκο με την βούρτσα στην ρίζα.

#3. Ένα tip για λιπαρά μαλλιά

Αν έχεις λιπαρά μαλλιά, κάνε πιο συχνό λούσιμο. Τα λιπαρά μαλλιά, συγκεντρώνουν μεγαλύτερη ποσότητα ελαίων και βαραίνουν ακόμη περισσότερο όταν δεν είναι καθαρά. Αν υποφέρεις από λιπαρότητα και λεπτά μαλλιά ταυτόχρονα, τότε προσπάθησε να εντείνεις την συχνότητα λουσίματος ή χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό.

#4. Πούδρα μαλλιών για όγκο

Ένα καταπληκτικό προϊόν styling μαλλιών, είναι η πούδρα μαλλιών για όγκο. Όταν την εφαρμόζεις στις ρίζες, ανασηκώνει τα μαλλιά, χαρίζει όγκο και ματ υφή. Αντί να χρησιμοποιείς gel, πηλό ή κερί για έλεγχο των μαλλιών και styling, εφάρμοσε πούδρα μαλλιών για κράτημα και απορρόφηση της λιπαρότητας.

#5. Άλλαζε χωρίστρα

Ένα τρικ που δεν κοστίζει τίποτα και ωφελεί όσες υποφέρουν από αραίωση, είναι η συχνή αλλαγή στην χωρίστρα. Χαρίζει όγκο και αποτρέπει την τριχόπτωση στο σημείο της χωρίστρας.

#6. Ρόλεϊ για styling και όγκο

Τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει μια πολύ αγαπημένη τάση των 80s που χαρίζει πλούσιο όγκο στα μαλλιά. Μιλάμε για τα ρολά, που εκτός από τον όγκο που προσφέρουν, χαρίζουν αυτόματα χαλαρούς κυματισμούς, χωρίς την φθορά των θερμικών εργαλείων. Αφού τυλίξεις τα μαλλιά σου με τα ρόλεϊ, μπορείς είτε να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά είτε να χρησιμοποιήσεις την πιο χαμηλή θερμοκρασία στο πιστολάκι σου ώστε να φύγει η περισσότερη υγρασία.