Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

15 Hot Συνδυασμοί Με Καρέ Και Χρώμα Για Να Δοκιμάσεις Τώρα

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς την παράθεση της πηγής με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το σχετικό άρθρο του The Cover.

Φανταστικοί συνδυασμοί καρέ κούρεμα και χρώμα, από τους καλύτερους hair stylists παγκοσμίως, για να δοκιμάσεις τη νέα σεζόν

Το καρέ είναι αναμφισβήτητα το κούρεμα με την μεγαλύτερη ζήτηση, τα τελευταία χρόνια. Φυσικά, σου συστήνουμε να το δοκιμάσεις αν σου αρέσει και σου ταιριάζει, για πάρα πολλούς λόγους.

Αρχικά, αν έχεις καιρό να κουρευτείς, με ένα καρέ κούρεμα θα φρεσκάρεις τα μαλλιά σου, αφαιρώντας το πιο ταλαιπωρημένο μέρος τους. Επίσης, αν έχεις αραίωση, θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο γεμάτα, με περισσότερο όγκο, αφού όσο πιο κοντά τα μαλλιά, τόσο περισσότερο φουντώνουν. Τέλος, το καρέ δίνει άμεσα στυλ και είναι πολύ ευκολότερο στο λούσιμο και στο styling. Λιγότερη προσπάθεια για να το στιλιζάρεις, μικρότερος χρόνος, λιγότερα προϊόντα και σαφώς με λιγότερο κόστος για σένα.

Ποιες τάσεις βλέπουμε φέτος στο καρέ; Τα blund (ίσια) καρέ επιστρέφουν, ενώ και τα καρέ κουρέματα με υφή (απαλές μύτες) είναι επίσης μέσα στις τάσεις. Τα shaggy (φιλαριστά) κουρέματα ήταν το απόλυτο trend για το καλοκαίρι και συνεχίζουμε να τα βλέπουμε και για το χειμώνα. Χρωματικά, το ξανθό του βουτύρου επίσης επιστρέφει αυτή τη σεζόν, καθώς και κανελλί αποχρώσεις. Μια ακόμη μεγάλη τάση είναι τα two-tone hairlooks που συνδυάζουν δύο διαφορετικά χρώματα, δίνοντας πολύ ιδιαίτερο στυλ.

Όσα θα δεις παρακάτω, είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα καρέ κουρέματα αυτή την σεζόν, ενώ μπορείς να πάρεις ακόμη περισσότερες ιδέες για συνδυασμούς με χρώματα για κοντό καρέ από παλαιότερο αφιέρωμα ή να δεις και κουρέματα για φιλαριστά μαλλιά, καθώς και το αφιέρωμα μας στα ιδανικά χρώματα για μακρύ καρέ κούρεμα.

#1. Ασύμμετρο καρέ με κανελλί μπαλαγιάζ

#2. Two-toned καρέ με αφέλειες

#3. Πλατινέ απαλό καρέ με αφέλειες

#4. Φιλαριστό σκούρο καστανό καρέ

#5. Ίσιο ξανθό σαντρέ κοντό καρέ

#6. Ξανθό του βουτύρου ίσιο καρέ

#7. Κάραμελ μπαλαγιάζ σε σγουρό καρέ με όγκο

#8. Ξανθό καρέ με μακριές αφέλειες και root shadow

#9. Μαύρο ίσιο καρέ

#10. Χρυσό ξανθό μακρύ καρέ με απαλές μύτες

#11. Ίσιο μακρύ καρέ sombre

#12. Ξανθό μπαλαγιάζ ombre σε φιλαριστό κοντό καρέ

#13. Φιλαριστό ασημί καρέ με φράντζες

#14. Απαλό ίσιο κοντό καρέ με καστανά babylights

#15. Two tone καρέ κοντό