Τα Νέα Της Εβδομάδας

Ο μήνας μόδας για της σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2016 μπορεί να τελείωσε, οι συζητήσεις όμως για αυτά που είδαμε καλά κρατούν, με το όνομα του οίκου Valentino να πρωτοστατεί. Δυστυχώς όχι για την επιτυχία της καλοκαιρινής συλλογής και για την ωδή στις tribal επιρροές της Αφρικανικής κουλτούρας, αλλά για την αντιφατική επιλογή να παρουσιάσουν την συλλογή, στην πλειονότητά τους λευκά μοντέλα. Από τα 87 look που παρουσιάστηκαν, μόνο τα 8 δόθηκαν σε μοντέλα αφρικανικής καταγωγής. Τα tweets άπειρα και τα δημοσιεύματα αρκετά για να υπερτονίσουν την έλλειψη ποικιλίας στα μοντέλα που επιλέγονται για τα runway shows.

Valentino ss16

Μετά την άψογη τελευταία συλλογή του Alexander Wang για τον οίκο Balenciaga, ανακοινώνεται το όνομα του νέου Creative Director, που δεν είναι άλλος από τον Demna Gvasalia, σχεδιαστή του Γαλλικού υπερεπιτυχημένου label Vetements. Εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι θα μας παρουσιάσει στην πρώτη του συλλογή για τον οίκο, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Demna

Facts to know για τον Demna Gvasalia : Ο 34χρονος Γεωργιανός σχεδιαστής έχει εργαστεί στο παρελθόν στους οίκους Maison Martin Margiela και Louis Vuitton ώς σχεδιαστής της γυναικείας γραμμής.


Το facebook αλλάζει εποχή και ανακοινώνει πως σύντομα θα υπάρχει ένα πολυπόθητο αλλά καταστροφικό ίσως επιπλέον κουμπί στα post μας. Το dislike. Επιπλέον, σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα αντί για profile picture να έχουμε στο λογαριασμό ένα ολιγοδευτερόλπετο video, που θα μας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε τον εαυτό μας σε οποιοδήποτε επισκέπτεται το προφίλ μας, όπως επίσης θα μας δίνεται και η δυνατότητα να ανεβάζουμε φωτογραφίες οι οποίες θα αυτοκαταστρέφονται μετά από λίγο, κάπως σαν το Snapchat. Όλα στο όνομα της γρήγορης ανταλλαγής πληροφοριών.

No Comments Yet

Comments are closed