Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Πιο Ωραία Nude Κραγιόν Για Να Αγοράσεις Τώρα

Τα πιο ωραία nude κραγιόν - The Cover

Τα πιο ωραία nude κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες -και κυρίως σε Μεσογειακές επιδερμίδες- για να αγοράσεις τώρα

Ευέλικτα και τολμηρά, τα nude κραγιόν πρέπει να βρίσκονται σε κάθε νεσεσέρ καλλυντικών. Ταιριάζουν και αρέσουν σε όλες, -τουλάχιστον όταν βρίσκεις την σωστή απόχρωση- είναι όμως και το πιο δύσκολο κραγιόν για να πετύχεις αυτό που σου ταιριάζει και αναδεικνύει τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Επιπλέον, πολλές φορές αποδεικνύεται και αρκετά δύσκολο το να βρεις σειρές με πολλές nude αποχρώσεις για να διαλέξεις. Αν εξαιρέσουμε την διάσημη σειρά Nudes της KKW, που δυστυχώς δεν βρίσκουμε στη χώρα μας, δεν υπάρχουν πολλές αποκλειστικά nude σειρές με ποικιλία αποχρώσεων.

Για αυτό και το κάναμε αποστολή μας, να βρούμε τα καλύτερα nude κραγιόν για εσάς. Και φυσικά, όταν λέμε nudes, εννοούμε barely there nudes, κοντά στους τόνους του δέρματος που συναντούμε περισσότερο στην Ελλάδα.

Φυσικά, πριν να διαλέξεις το nude κραγιόν των ονείρων σου, πρέπει ήδη να ξέρεις ποιο ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Για να σε βοηθήσουμε έχουμε κάνει αφιέρωμα: Ποιο nude κραγιόν σου ταιριάζει.

Δες παρακάτω, τα ωραιότερα nude κραγιόν που ταιριάζουν σε όλες και μην ξεχνάς, πως για να αναδειχτεί ένα nude κραγιόν και να δείξει υγιές, πρέπει να έχεις και μια υγιή και ομοιόμορφη βάση επιδερμίδας με το σωστό foundation, καθώς και ένα μολύβι χειλιών 2-3 τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν.

Natasha Denona I Need A Nude Lipstick απόχρωση “Natasha” 24.80€ (NB)

Μία σειρά που αποτελείται μόνο από nudes και σίγουρα θα βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει είναι η σειρά “I Need A Nude Lipstick” από την Natasha Denona. Μια σειρά όνειρο για κάθε γυναίκα που αγαπάει τα nudes. Η σειρά αυτή μας το κάνει πολύ εύκολο να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει μέσα από 21 αποχρώσεις, με αριθμούς και γράμματα. Η απόχρωση που σας προτείνουμε είναι το τέλειο ουδέτερο μπεζ, που ταιριάζει σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας.

  • Μπεζ (Β) – Nudes με μπεζ τόνο, ταιριάζει σε ουδέτερους, ζεστούς και κόκκινους τόνους δέρματος.
  • Neutral Beige (NB) – Nudes με ουδέτερο μπεζ τόνο, ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος.
  • Neutral Pink (NP) – Nudes με ουδέτερο ροζ τόνο, ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος.
  • Ροζ (P) – Nudes με ροζ τόνο, ταιριάζει σε ζεστούς και κίτρινους τόνους δέρματος.

Vieve στην απόχρωση Vieve 21.40€

Η Jamie Jenevieve, beauty blogger και μακιγιέρ διασημοτήτων, δημιούργησε το δικό της brand, που πολύ γρήγορα, απέκτησε αμέτρητους fans. Μεταξύ των κυκλοφοριών της VIEVE, βρίσκεται η Modern Matte Lipstick σειρά με 5 nude αποχρώσεις, οι οποίες όμως είναι αρκετές για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.


Huda Beauty Power Bullet Cream Glow Lipstick 2

Huda Beauty Power Bullet Cream Glow Lipstick απόχρωση Buttercup € 19,96

Το Buttercup της Huda Beauty που βλέπεις στην άνωθεν φωτογραφία, είναι το νέο μας αγαπημένο peachy nude (μπεζ με ροδακινί υποτόνους). Ταιριάζει περισσότερο σε ουδέτερες επιδερμίδες και σε επιδερμίδες με ζεστούς υποτόνους.


MAC Honeylove

MAC Honeylove €24

Αν και δυσκολευόμαστε πολύ να διαλέξουμε ένα μόνο nude κραγιόν ως το καλύτερο της MAC, καταλήξαμε στο Honeylove, ένα κλασσικό κάραμελ nude, τέλειο για Μεσογειακές επιδερμίδες.


YSL-Rouge-Pur-Couture-Melon-dor-lipstick

YSL Rouge Pur Couture στην απόχρωση “Melon-dor” € 31,94

Ένα υπέροχο ροζ nude με χρυσά ιριδίζοντα μικροστοιχεία, που ταιριάζει απίστευτα σε μαυρισμένες επιδερμίδες το καλοκαίρι.


NARS Sheer Lipstick Belle De Jour € 30,95

Ένα αρκετά διακριτικό σατινέ κραγιόν σε true nude beige απόχρωση, που ταιριάζει σε όλες. Κλασσικό…και αναντικατάστατο, πρέπει να βρίσκεται σε όλα τα νεσεσέρ.

Ετικέτες: