Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τάσεις στα κοσμήματα Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022

Τάσεις στα κοσμήματα Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022: όλα όσα έχουν ξεχωρίσει από τις φετινές τάσεις στα κοσμήματα της νέας σεζόν

Τάσεις στα κοσμήματα Άνοιξη Καλοκαίρι 2022 - The Cover
Photo by Raphael Lovaski on Unsplash

Η τέλεια στιγμή για να υιοθετήσεις ένα νέο trend είναι όταν μπαίνει η νέα σεζόν. Τα trends μας ανανεώνουν και προσθέτουν μικρές πινελιές που μας βγάζουν από το mood του χειμώνα, δίνοντας έξτρα πόντους στυλ.

Κατά συνέπεια, όταν μιλάμε για trends που προσθέτουν και χαρακτήρα στα σύνολα μας, τότε νιώθουμε έτοιμες να τα υιοθετήσουμε όλα.

Τα ασημένια κοσμήματα είναι το κυρίαρχο υλικό + χρώμα

Για την επιστροφή του ασημένιου τόνου στα κοσμήματα, μιλήσαμε από την προηγούμενη σεζόν. Αν και τα χρυσά κοσμήματα δεν μπαίνουν στην άκρη, το μποέμ ύφος των ασημένιων κοσμημάτων, είναι σίγουρα ένα ευχάριστο refresh, για τη νέα σεζόν. Ναι, τα ασημί κοσμήματα θα τα φορέσουμε περισσότερο από οτιδήποτε φέτος.

Οι αλυσίδες σώματος είναι το τοπ Υ2Κ trend

Οι Υ2Κ τάσεις, είναι πολλές και βλέπουμε τον αντίκτυπο τους και στα κοσμήματα. Το πιο χαρακτηριστικό trend από τα 00’s που επιστρέφει δυνατά, είναι οι αλυσίδες σώματος.

Επιπροσθέτως, στο show της Chanel -δες Μόδα Άνοιξη Καλοκαίρι 2022– είδαμε αλυσίδες να κοσμούν τα σώματα των μοντέλων.

Επίσης, διάβασε : Πώς να συνδυάσεις σωστά τα κοσμήματα σου

Pearlcore: οι πέρλες συνεχίζουν να αποτελούν τάση στα κοσμήματα για το 2022

Οι πέρλες του γλυκού νερού ή αλλιώς μπαρόκ πέρλες, είναι τάση για 4η συνεχόμενη σεζόν και τις βρίσκουμε σε πολλά μεγέθη και κυρίως σε κολιέ. Συμπερασματικά, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για necklace layering.

Συνεπώς, φόρεσε τις με όλα σου τα ρούχα, καθώς έχουν μια ισοροπιστική κομψότητα που ταιριάζει και στα πιο casual σύνολα.

Τάσεις στα κοσμήματα από τα παλιά: το arm candy επιστρέφει

Το trend που σου προτείνουμε, ίσως το έχεις ήδη στο συρτάρι σου από προηγούμενες σεζόν. Μιλάμε σαφώς για το arm candy, που επιστρέφει δριμύτερο με τη μόνη διαφορά να αφορά το πόσο luxe δείχνει η συλλογή σου, σε σχέση με παλαιότερα που τα μποέμ βραχιόλια πρωταγωνιστούσαν.

Style tip

Για να υιοθετήσεις το trend με τον καλύτερο τρόπο, θα σου προτείνουμε να αφήσεις στην άκρη τα μποέμ βραχιόλια μιας άλλης περιόδου και να προτιμήσεις luxe χειροπέδες και βραχιόλια σε χρυσούς και ροζ χρυσούς τόνους.

Beads: η funky τάση στα κοσμήματα που αρέσει σε όλες

Ακρυλικά, πολύχρωμα, βραχιόλια και κολιέ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των εμφανίσεων μας το καλοκαίρι και χαρίζουν χαρούμενη διάθεση σε κάθε σύνολο.

Συνοψίζοντας τις τάσεις στα κοσμήματα Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022: Θα δούμε πολλά trends που αγαπήσαμε, να επιστρέφουν.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται